Gençlerden Cübbeli Ahmet Hoca'ya tepki: Cübbeli Ahmet Hoca Z kuşağından korkuyor

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün "Z kuşağı Y kuşağı, bilmem ne kuşağı... Ne seçilmesi, seçme hakkı bile vermem 40'a kadar" sözlerine Z kuşağından tepkiler geldi. Cübbeli Ahmet'in sözlerine gençlerden gelen "Cübbeli Ahmet Hoca Z kuşağından korkuyor" tepkisi ise dikkat çekti.

Gençlerden Cübbeli Ahmet Hoca'ya tepki: Cübbeli Ahmet Hoca Z kuşağından korkuyor

En son gençlere seçme hakkı bile verilmemesi gerektiğini savunan Cübbeli Ahmet'e içi boş olarak tabir edilen gençlerden düşündüren yanıtlar ve belirlemeler geldi. 

 Cübbeli Ahmet Hoca, "Z kuşağı Y kuşağı, bilmem ne kuşağı... Ne seçilmesi, seçme hakkı bile vermem, 40'a kadar" demişti.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın çok konuşulan sözlerine gençlerden gelen "Cübbeli Ahmet Hoca "Z" kuşağından korkuyor" tepkisi ise dikkat çekti. 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı seçme yaşı ile ilgili açıklamaları ile çok konuşulmuştu.  Ahmet Mahmut Ünlü , "Elimde olsa seçme seçilme hakkını 40 yaşından sonraya veririm" demişti.  Medyatava Cübbeli Ahmet Hoca'nın bu sözleri hakkında ne düşündüklerini çoğu gençlerden oluşan vatandaşa sordu.

Cübbeli Ahmet Hoca: Z kuşağı Y kuşağı, bilmem ne kuşağı... Ne seçilmesi, seçme hakkı bile vermem, 40'a kadar

Ahmet Mahmut Ünlü, seçme ve seçilme yaşının 40 yaşının üstüne çıkarılması gerektiğini savundu. Gençlere seçme hakkı bile verilmemesi gerektiğini söyleyen Ünlü, “Ne seçilmesi ya, seçme hakkı bile verme 40’a kadar. Yaşasın görsün hayatın zorluklarını” dedi.

"Z kuşağından korktuğu için, o kadar güçlü geliyoruz ki..."

Cübbeli Ahmet Hoca'nın bu sözleri tamamen korkudan sarf ettiğini söyleyen vatandaş, "Kendisi yeni jenarasyon yani "Z" kuşağından korktuğu için böyle bir şey söylüyor çünkü o kadar güçlü bir şekilde geliyoruz ki, bir şeyleri değiştirebilecek güçteyiz, seçimde çok fazla rol oynayacak güçte olduğumuz için ve budurum korku yarattığı için böyle diyor yoksa bu demokrasiye uyacak bir şey değil. Mantıksız bir şey katılmıyorum kesinlikle" dedi.