Ne Michy ne Sörloth! İşte Kartal'ın yeni golcüsü!

Süper Lig'de bu sezon istenileni veremeyen Beşiktaş, yeni hocası Valerien Ismael ile yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı takımın çiçeği burnunda teknik direktörü, yeni sezonun transfer listesini belirlerken, takımdan gönderilecek oyuncuları da listeliyor.

Ne Michy ne Sörloth! İşte Kartal'ın yeni golcüsü!

Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna Sergen Yalçın ile başlayan Beşiktaş, yapılan yıldız transferlere rağmen hayal kırıklığı yarattı. 

Sergen Yalçın'ın ardından Önder Karaveli'yi göreve getiren siyah-beyazlılar, aradığını yine bulamadı. Karaveli'yle gelen üst üste kötü sonuçlar, Beşiktaş'ta bir kez daha teknik direktör değişikliği yaşattı.

Bu sezon 3. farklı teknik direktörüyle anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Valerien Ismael'i takımın başına getirdi. Fransız hocayla gelecek yılların planlamasını yapmak isteyen Beşiktaş, yeni hocasıyla çıktığı ilk iki maçtan memnun ayrıldı.

En büyük sıkıntı gol yollarında

Beşiktaş'ın bu sezon en çok sıkıntı çektiği mevki, hiç şüphesiz forvet bölgesi oldu. Michy Batshuayi'nin ligde 14 gol atmasına rağmen çok daha fazla atması gerektiğine inanan taraftarlar, gelecek sezon için yeni bir golcü istiyor.

Yeni golcü belli oldu

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Michy Batshuayi ile devam etmeyeceklerini dile getirmişti. 

Akşam'ın haberine göre; Bir süredir forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Michael Olunga'da karar kıldığı ortaya çıktı. Sörloth'la da temas kuran Siyah-Beyazlıların Michael Olunga ile gelecek sezon için söz kestiği öğrenildi.

Katar Ligi ekiplerinden Al-Duhail'de forma giyen Michael Olunga, bu sezon 25 maçta attığı 26 golle adından söz ettirmişti.