Ne Süper Lig ne de Ziraat Türkiye Kupası. İsmail Hoca hedefini belirledi. Ali Koç bile heyecan yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ve Ali Koç arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı. Kartal'ın Koç'a UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni alabileceklerini söylemesinin ardından heyecanın arttığı ve Koç'un da Avrupa'da başarı durumunda bol prim sözü verdiği belirtildi.

Ne Süper Lig ne de Ziraat Türkiye Kupası. İsmail Hoca hedefini belirledi. Ali Koç bile heyecan yaptı

2013-2014 sezonunda şampiyon olduktan sonra bir daha Türkiye Süper Ligi'nde şampiyonluk göremeyen Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi sabırlar taşmış durumda. Taraftarlar önümüzdeki sezon kesinlikle şampiyonluk istiyor. 

İSMAİL KARTAL YENİDEN TAKIMIN BAŞINDA

Sarı lacivertlilerde ayrılan Jesus'un yerine yeniden İsmail Kartal getirildi. Taraftalar da kısa süre içerisinde başarı için Kartal'ın arkasında kenetlendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İsmail Kartal'ın imza süreci öncesindeki görüşme de basına yansıdı. 

NE SÜPER LİG NE ZİRAAT, HEDEF DİREKT AVRUPA

İsmail Kartal'ın Süper Lig'de şampiyonluk ve Ziraat Türkiye Kupası'nı da istediği ancak UEFA Konferans Ligi'nin kazanılmasının büyük bir başarı olarak öne çıkması nedeniyle Avrupa'yı daha çok istediği belirtildi. 

AVRUPA'DA BAŞARIYA BOL PRİM SÖZÜ

Hatta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da Avrupa'daki hedef karşısında heyecanlandığı ve Avrupa'dan getirilecek kupaya bol prim sözü verdiği iddia edildi. Diğer yandan ikili arasında maaş anlamında bir rakamın da konuşulmadığı belirtiliyor. Yani Kartal kulüp ne kadar para uygun görürse o kadar alacak. Bu da deneyimli hocanın Fenerbahçe'ye olan bağlılığını bir kez daha kanıtladı.