Nenad Bjelica ısrarla istemişti... Trabzonspor forvet transferini bitirdi! Yeni golcü Hırvatistan’dan geliyor

Trabzonspor bir süredir peşinden koştuğu Dinamo Zagreb’in forvet oyuncusu Bruno Petkovic’in transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo mavililer futbolcu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Nenad Bjelica ısrarla istemişti... Trabzonspor forvet transferini bitirdi! Yeni golcü Hırvatistan’dan geliyor

Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, forvet transferi için Dinamo Zagreb’in yıldızı Bruno Petkovic’i gündemine almıştı.

Uzun süredir bu konuda görüşmeler yürüten bordo mavili yönetim futbolcu için 2 milyon euro, Hırvat ekibi ise 4 milyon euro talep etmişti.

Nenad Bjelica ısrarla istemişti... Trabzonspor forvet transferini bitirdi! Yeni golcü Hırvatistan’dan geliyor - Resim : 1

ANLAŞMA TAMAM

Trabzonspor uzun süren pazarlıkların ardından oyuncuyla yıllık ücret konusunda el sıkıştıktan sonra Hırvat ekibiyle de anlaşmaya vardı.

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

TRT Spor'un haberine göre; bordo-mavililerin Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb'e yaklaşık 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Nenad Bjelica ısrarla istemişti... Trabzonspor forvet transferini bitirdi! Yeni golcü Hırvatistan’dan geliyor - Resim : 2

3 YILLIK İMZA ATACAK

Aradaki son pürüzlerin de giderilmesinin ardından Trabzonspor, Bruno Petkovic ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Geçen sezon Dinamo Zagreb ile 42 maça çıkan Petkovic, 14 gol attı, 9 asist yaptı.