Nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurunun ziyafeti ağır oldu. Tam 125 bin dolar değerindeki canlıları yemişler

İngiltere’de bulunan ünlü bir otelin bahçesinde yer alan süs havuzunun içerisine konulan koi balıkları su samuru tarafından yendi. Otel yetkilileri samurun yediği balıklarının değerinin tam 125 bin dolar olduğunu açıkladı.

Nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurunun ziyafeti ağır oldu. Tam 125 bin dolar değerindeki canlıları yemişler

İngiltere’nin Chestershire bölgesinde bulunan bir otele su samuru dadandı. Samur otelin bahçesinde yer alan süs havuzunun içerisindeki koi balıklarını tek tek yedi. Otel yetkilileri, 23 Ağustos’ta esprili bir dille yaptıkları açıklamada “Ekibimiz yakın zamanda geceleri otel arazisinde dolaşan davetsiz bir misafir keşfetti. Bu cesur adam, Asya Bahçesi havuzundan yaklaşık 30 koi sazanı ve diğer havuzumuzdan da 20 koi sazanı çalarak, arazimizi evi olarak görüyor” demişti.

Nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurunun ziyafeti ağır oldu. Tam 125 bin dolar değerindeki canlıları yemişler - Resim : 1

 TAM 125 BİN DOLAR ZARARA UĞRATTI 

Şimdi de yapılan açıklamaya göre samurun atam 125 bin dolar değerinde koi balıklarını yediği açıklandı. Yeni duyuruda “Yerel eko-sistemde üzerimize düşeni yapmaktan ne kadar memnun olsak da biz (ve balıklar) oldukça yüklü bir fatura çıkardığı için saldırganın ziyaretlerinin, en azından biraz daha az olmasını umuyoruz. (Su Samuru)125 bin dolar değerindeki balıklarımızı yemekle suçlanıyor. Saha ekibimiz araştırmaya devam edecek” denildi.

Nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurunun ziyafeti ağır oldu. Tam 125 bin dolar değerindeki canlıları yemişler - Resim : 2