Kadir Doğulu kuaförlüğe soyundu! İşte, eşi Neslihan Atagül ile eğlenceli set halleri...

Yıllar sonra eşi Neslihan Atagül ile başrolü paylaştığı 'Gecenin Ucunda' dizisinde Kadir Doğulu'nun set halleri sosyal medyada gündem oldu.

2013 yılında Fatih Harbiye dizisinde ilk kez başrolü paylaşan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftinin aşkları da o dizi setinde başlamıştı. Dizinin hayranları ikilinin uyumu oldukça beğenmiş ve birbirlerine çok yakıştırmışlardı.

Dizi aşkı gerçek olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, 2016 yılında dünyaevine girdi. Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile yer aldığı Fatih Harbiye dizisiyle birlikte ekranların aranan isimleri arasında yer aldı.

Uyumu beğenilen ikili yıllar sonra tekrar bir dizide buluştu. Diziseverlerin heyecanla beklediği dizide, Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay'ı buluşturan dizi, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide'nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Kadir Doğulu eşi için kuaför oldu!

İki eşin bir arada olduğu dizinin setinde de eğlenceli anlar bitmek bilmiyor. Aşkları hiç bitmeyen Atagül ile Doğulu çifti, sette eğlenceli dakikalar yarattı. Kadir Doğulu eşinin saçlarını yapmaya kalkınca tatlı ve sevimli dakikalar yaşandı. İşte, Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün setteki eğlenceli dakikaları...