Nesrin Cavadzade'den yeni proje açıklaması: Sürprizim var

“Yasak Elma” dizisine veda eden Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili soruya hangi çarpıcı cevabı yaptı? Ünlü oyuncu, aşk pozlarını sildiği Gökhan Alkan’dan ayrıldı mı?

Yasak Elma” dizisinin Şahika’sı Nesrin Cavadzade, geçen salı Ortaköy camisinde cenaze sahnesinin çekildiği saatlerde Bebek’teydi. Muhabirlerin uyarısı üzerine maskesini takan ünlü oyuncu, bir hayranını da kırmayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dizinin son bölümünde yaşanan silahlı saldırı sonrası bir ölüm olayının yaşadığı gündeme gelmiş ve ölen kişinin de Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika olduğu ortaya çıkmıştı. Başarılı oyuncuya şahika karakterinin çok sevildiği ve fenomen olduğu hatırlatıldı. Cavadzade röportaj verirken aniden bebek semtinin çiçekçileri etrafını sardı. Diziye veda edeceği iddiasını doğrulayan ünlü oyuncu, “Çok büyük sürprizlerim olacak” dedi.

Nesrin Cavadzade geçen yıl “Yasak Elma”nın setinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başladığı Gökhan Alkan’la aşk pozlarını silmiş, bu durum çiftin ayrıldığı iddiasını gündeme getirmişti. Çiçekçiler ünlü oyuncunun peşini bir süre daha bırakmadı.