Neymar ve Jorge Jesus arasında gerginlik! Soyunma odası karıştı, Neymar yönetime ültimatom verdi

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’de forma giyen Brezilyalı futbolcu Neymar, takımının Navbahor Namangan ile oynadığı maçın ardından takımın Teknik Direktörü Jorge Jesus’un gönderilmesini istedi, Portekizli hoca ile tartışma yaşadı. Bunun üzerine Neymar, Jorge Jesus’un gönderilmesini istedi.

Neymar ve Jorge Jesus arasında gerginlik! Soyunma odası karıştı, Neymar yönetime ültimatom verdi

Suudi Arabistan liginde 7 maç sonucunda 17 puan toplayarak 2.sırada bulunan Al Hilal takımında sular durulmuyor. Brezilyalı futbolcu Neymar’ın formasını giydiği takımda Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörü Jorge Jesus, oynattığı oyun ile tartışmaların odağında yer alıyor.

SOYUNMA ODASI KARIŞTI

Özellikle Suudi ekibinin, Özbek kulübü Navbahor Namangan ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçın ardından gerginlik yaşandı. Sports Italia ve Suudi medyasında yer alan haberlere göre Neymar, Jesus ile soyunma odasında tartıştığı kaydedildi.

Neymar ve Jorge Jesus arasında gerginlik! Soyunma odası karıştı, Neymar yönetime ültimatom verdi - Resim : 1

JESUS, NEYMAR’I AZARLADI

Neymar, oyunun büyük bölümünde yaşadığı bir pozisyon sonrası aşırı tepki gösterdi ve oyundan atılma riskiyle karşı karşıya kaldı. Ayrıca bir gol pozisyonundan ise faydalanamadı. Suudi Arabistan medyasında yer alan bilgilere göre, maçtan sonra soyunma odasında Jorge Jesús'tan patlama yaşandı ve Jorge Jesús, kendisini bu davranışından dolayı sert bir şekilde azarladı.

Neymar ve Jorge Jesus arasında gerginlik! Soyunma odası karıştı, Neymar yönetime ültimatom verdi - Resim : 2

NEYMAR GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİ

Bunun üzerine Neymar, Jorge Jesus’un gönderilmesini istedi. Kulüp yönetiminin gerginliğin devam etmesi durumunda Jorge Jesus’un sözleşmesini feshetmeyi düşündüğü belirtildi.

NEYMAR VATANDAŞINI İSTİYOR

Öte yandan Katalan medyası Sport'un aktardığı bilgilere göre eski teknik direktörü Tite'nin kulübün başına getirilmesini isteyen Neymar, bu nedenle Jeses’un statüsünün zayıflaması karşısında bu isteğini dillendirdi.