Aile içi şiddetten hastaneye kaldırıldı!

Neymar'dan 5 yaş küçük olan Tiago Ramos, Neymar'ın annesi Nadine Goncalves ile çalkantılı bir aşk yaşıyor. Nadine Goncalves ile büyük bir kavga yaşayan Tiago Ramos'un kolu kesilince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Aile içi şiddetten hastaneye kaldırıldı!

Futbol dünyasının en iyileri arasında gösterilen Neymar'ın başı annesinin aşk hayatı nedeniyle belada. Geçtiğimiz aylarda Neymar'ın da arkadaşı olan 23 yaşındaki Tiago Ramos ile aşk yaşamaya başlayan Nadine Goncalves hırslarıyla tanınıyor.

Oğlundan 5 yaş küçük biriyle aşk yaşaması olay olan 52 yaşındaki Nadine Goncalves'in genç aşkıyla sık sık kavga ettiği Brezilya basınına yansımıştı. Geçtiğimiz gün meydana gelen olayda Nadine ile Tiago'nun şiddetli bir kavga ettiği ve bu sırada Tiago'nun yaralandığı belirtildi.

Kolunda büyük bir kesik bulunan Tiago'nun ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve 12 dikiş atıldığı ifade edilirken, polisin adli bir olay olduğu için her iki tarafın da ifadesini aldığı kaydedildi.

Aile sözcüsünün yaptığı açıklamada, Tiago'nun evde kaza geçirdiği ve önlem için hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Mundo Deportivo'ya konuşan bir komşu ise, evden çığlık sesleri gelmesinin ardından polisi aradığını ifade etti.

Nisan ayında kısa süreli bir ayrılık yaşayan çift, Mayıs ayında tekrar birlikte olmaya başlamıştı. 2016'da Neymar'ın babası Wagner Ribero'dan ayrılan Nadine'in, Neymar'ın parası için kocasından ayrıldığı ileri sürülmüştü.