Nicola Tesla'nın mucize yaratan yöntemiyle hayatınıza istediğiniz her şeyi çekin! 3 6 9 Metodu nedir?

Bir şeyi 40 kere söylersen gerçek olur, sözünü bilirsiniz. Bu deyimin nereden çıktığı bilinmese de çoğumuz aklımıza gelenin başımıza geldiği anlar yaşamışızdır. Günümüz spiritüelleri buna “Neyi düşünürsen, ona dönüşürsün” de diyor. Peki gerçekten öyle mi? Tekrarlı düşüncelerle hayatımıza istediklerimizi çekebilir miyiz? Özellikle son zamanlarda dikkatleri üzerine toplayan bir yöntem var; 3 6 9 yöntemi. Nicola Tesla’nın keşfettiği bu yöntemle mucizeler yaratabileceğiniz iddia ediliyor...

Nicola Tesla'nın mucize yaratan yöntemiyle hayatınıza istediğiniz her şeyi çekin! 3 6 9 Metodu nedir?

Hayatınızda kaç kere “Korktuğum başıma geldi!” dediniz? Aklımızdan çıkaramadığımız kötü senaryoların birden gerçekliğiniz olduğu anları mutlaka farketmişsinizdir ve bu sözü kullanmışsınızdır. Peki ya tam tersi mümkünse? Aklımıza tekrar tekrar getirdiğimiz ve olmasını istediğimiz iyi düşünceleri bir “gerçek” haline getirebilir miyiz? Nicola Tesla’ya göre bu 3 6 9 metoduyla mümkün. Mucize yöntem denen bu metot denemeye değer bulunuyor! Hadi birlikte keşfedelim…

369 yöntemi nedir?

369 yöntemi, sabahları üç kez, gün içinde altı kez ve akşamları dokuz kez tezahür ettirmek istediğiniz şeyi düşünmeyi ve yazmayı içerir.

Bu eski yöntem, TikTok'ta tekrar popülerlik kazandı ve "369method" etiketi altındaki videolar 165 milyondan fazla görüntüleme topladı. Tekniğin yeni ilişkiler, büyük miktarda paralar ve daha fazlasını elde etmenizi sağladığını iddia ediyor. Üstelik çok da uğraşmanıza gerek kalmadan.

20. yüzyılda 3, 6 ve 9’un güçlü sayılar olduğunu düşünen ünlü mucit Nikola Tesla'ydı. Bu ilahi sayıların evrenin kilidini açmanın anahtarı olduğuna inandığını söyledi.

Rakamların mucizesi bir yana, 369 uygulama, dikkatimizi verdiğimiz şeyi çekmeye meyilli olduğumuzu belirten çekim yasasına uygundur.

Nicola Tesla'nın mucize yaratan yöntemiyle hayatınıza istediğiniz her şeyi çekin! 3 6 9 Metodu nedir? - Resim : 1
3 6 9 metodunun muciti Nikola Tesla

 

“Tutarlı bir şekilde arzu ettiğiniz şeye odaklanın”

Hipnotist yazarı Diana Zalucky özellikle tutarlı bir şekilde, arzu ettiğiniz şeye odaklanarak, beyninizin "aradığını bulmasına ve dolayısıyla arzularınızı harekete geçirme olasılığının daha yüksek hale gelmesine" yardımcı olabileceğinizi ekliyor.

Nikola Tesla'nın önemini vurguladığı 369 yönteminin numeroloji ile çekim yasasının bir birleşimidir. İşte sayıların anlamları:

3: Kaynağa veya evrene olan bağlantımızı ve yaratıcılığımızı ifade etmemizi temsil eder.

6: İçsel gücümüzü ve uyumumuzu temsil eder

9: İçsel yeniden doğuşumuzu temsil eder (artık bize hizmet etmeyen şeyi bırakmak ve kim olduğumuza dönüşmek gibi)

3 6 9 yöntemini kullanarak istediklerinizi nasıl hayatınıza çekersiniz?

Başlamadan önce, tabi ki tezahür ettirmek istediğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu bilmelisiniz. Bu konuda netleştikten sonra, bir onaylama bulmanın zamanı geldi. (Örneğin, para tezahür ettirmek istiyorsanız, olumlamanız "Büyük miktarda para alacağım" olabilir.)

İşte bu noktadan sonra yapacaklarınız:

Sabah uyanır uyanmaz olumlamanızı 3 kez yazın.

Öğleden sonra bulduğunuz olumlamayı 6 kez yazın.

Yatmadan önce onayınızı 9 kez yazın.

Aklınızda bulundurun, bu yöntemin (ve bu konuda herhangi bir tezahür ettirme yönteminin) siz de harekete geçerseniz çok daha fazla işe yarayacağını unutmayın.

Zalucky'nin açıkladığı gibi, "Evrenle birlikte yaratıyorsunuz." Başladıktan sonra, sizi belirli bir yere veya kişiye yönlendiren fırsatlar, davetler veya ilahi mesajlar gibi harekete geçiren işaretleri takip edin.

Peki deneyenler ne söylüyor?

3 6 9 yönteminin gerçekten işe yarayıp yaramadığını merak ediyorsanız, deneyenler de öyleydi. Yöntemi deneyen birinin izlenimlerini sizin için derledik.

Yöntemi deneyimleyen Sarah Regan, “Basit ve olumlu bir şeyle başlamak istedim, bu yüzden olumlamamın ‘Her gün şükranla doluyum’ olacağına karar verdim.” Diyor.

Regan, “Şimdi, bu yöntemin size işyerinde size zam yapıp yapamayacağını veya aradığınız aşkı bulacağını söyleyemem, ancak şükranla dolu olduğumu yazmanın beni iyi hissettirdiğini söyleyebilirim.” Diye de ekliyor.

Yaklaşık bir hafta boyunca 3 6 9 yöntemini uygulayan Sarah, sürekli olarak daha olumlu hissettiğini ve gün boyunca minnettar olduğu şeyleri fark ettiğini belirtiyor. Aşağıladığı bilinçaltı mesajının temizlendiğini ve bazı düşüncelere diğerlerinden daha çok dikkat vermenin hayat kurtardığını söylüyor.

Ve, sonuca gelirsek…

Hayatınızda bir şeyi tezahür ettirmek istiyorsanız, basit 369 yöntemi denemeye değer olabilir. Çekmek istediğimiz şeylere odaklandığımızda ve oraya ulaşmak için uyumlu adımlar attığımızda, kesinlikle harika şeyler gösterebiliriz ve doğru sayılar buna yardımcı olabilir.