Bebeğini satan hayat kadınının sebebi şoke etti! Bebeğini 1.2 bin sterline sattı!

Birlikte olduğu bir şahıstan hamile kalan hayat kadını, durumu bebeğin babasına açıkladı. Bebeği kabullenen baba adayı, anne ve bebek için bir ev kiraladı ve bundan sonra burda yaşayabileceklerini, kendilerine bakabileceğini söyledi. Ancak anne, 3 haftalık bebeğini korkunç bir sebep göstererek 1.2 bin sterline bir başkasına sattı!

Bebeğini satan hayat kadınının sebebi şoke etti! Bebeğini 1.2 bin sterline sattı!

Nijerya'nın Ogun bölgesinde yaşanan olay duyanları dehşete düşürdü. Hayat kadınlığı yapan 23 yaşındaki Mary Olatayo, ilişkiye girdiği bir erkekten hamile kaldı. Genç kadının hamile olduğunu öğrenen adam, bebeği kabul etti ve onlara destek olacağını söyledi.

Anne ve bebeğin daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için yeni bir ev kiralayan adam, hamile kadının yaptığını duyunca deliye döndü.

Hayat kadını olarak yaşamını devam ettiren kadın bebeğini, 'bakacak kimsem yok' diyerek 1.2 bin sterline bir başkasına sattı. Biyolojik baba, haberi duyduğunda adeta yıkıldı. Derhal 3 haftalık bebeğini aramaya başladı. Arama sonuçları boşa çıkan baba, polis ekiplerine başvurdu. Çalışma başlatan ekipler, kısa sürede anneye ulaştı. Satıldığı tespit edilen bebek, ekiplerce bulunarak koruma altına alındı.