Nikah baskısı ayrılık getirdi!

Leonardo DiCaprio bir kez daha nikah masasına oturmadan ilişkisini bitirdi.

ABD basınında yer alan iddialara göre 45 yaşındaki Leonardo DiCaprio, evlenmesi yönündeki baskılara dayanamadı ve 22 yaşındaki sevgilisi Camila Morrone ile yollarını ayırdı.

Son dönemde önemli rollerinden birini üstlendiği Once Upon A Time In Hollywood adlı filmle gündemde olan DiCaprio'nun 2017 yılından bu yana birlikte olduğu Morrone'den ayrıldığı öne sürüldü.Çift son olarak St Barts adasında yaptıkları tatilde birlikte görüntülenmişti.

Çifte yakın kaynaklara göre Leonardo DiCaprio aslında Camila Morrone ile son derece mutluydu. Fakat artık evlenmesi konusundaki baskılara dayanamadı. Çiftin beraber görüldükleri etkinliklerde de aralarının serin olduğu dikkat çekiyordu. Altın Küre töreni sonrası ünlü Chateau Marmont Otel'deki partiye beraber giden çift, neredeyse tüm gece birbirlerinden uzak durmuştu.

Anlatılanlara göre DiCaprio, sevgilisini bir kenarda bırakıp geceyi aktör Armie Hammer ile sohbet ederek geçirdi. Hatta sevgilisi kendini kötü hissettiğini söylediğinde bile onu evine götürmeye yeltenmedi, eğlenmeye devam etti.

Leonardo DiCaprio'nun annesi Irmeline Indenbirken'in oğlunun bir an önce evlenmesini istediği konuşuluyordu. Hatta Indenbirken bunun için şu anki sevgilisi Camila Morrone'nin en uygun aday olduğunu düşünüyordu.