Nilgün Belgün Hülya Avşar'a "Eğitimsiz mi?" dedi?

Usta oyuncu Nilgün Belgün Nişantaşı’nda alışveriş turu yaptı.

68 yaşındaki oyuncu Nilgün Belgün kovid geçirdiği için kendisine aşı yapılmadığını belirtti. Nilgün Belgün Bodrum’daki evine gitmek için haziran ayını beklediğini ifade etti.

Belgün “Masumiyet” dizisinin setinde attığı tokatla eşini canlandıran Ertuğrul Postoğlu’nu çenesini çıkaran Hülya Avşar’a twitter’dan göndermede bulunmuş ve “Tokat atmak bile eğitim gerektiriyor” dedi. Belgün’ün attığı tweet’i kısa bir süre sonra silmesi ise dikkat çekti.

Usta oyuncu mankenlikle tanınıp Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasına adını yazdırmayı başaran Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un örnek gösterdi. Takipçi sayısıyla oyuncu seçilmesine de tepki gösteren Nilgün Belgün, ayrıca öğrencileri Engin Akyürek ve Beren Saat’i övgü yağmuruna tuttu.

Belgün'ün attığı tokatla "Masumiyet" dizisinde eşini canlandıran Ertuğrul Postoğlu’nun çenesini çıkaran Hülya Avşar’a twitter’dan göndermede bulunduğu ve “Tokat atmak bile eğitim gerektiriyor” dediği gündeme gelmişti. Usta tiyatrocunun attığı tweet’i kısa bir süre sonra silmesi ise dikkat çekmişti.