O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz açıklaması! Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı'nın Cem Yılmaz'ı kulisinde ziyaret etmesinin üzerine aşk dedikoduları gündeme geldi. Cem Yılmaz ile ilişkisi olduğu iddia edilen Saadet Özsırkıntı açıklama yaptı. Peki Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yaşında?

O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz açıklaması! Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şeklindeki sorular ünlü komedyen Cem Yılmaz ile anılmasının ardından merak konusu oldu. TV8 ekranlarında sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı hakkında merak edilenler…

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

O Ses Türkiye ile tanınan Saadet Özsırkıntı, 1990 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi. Aslen Adanalı’dır. Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim aldı. Dil eğitimi için İngiltere’ye gitti, bir süre yaşantısını orada sürdürdü. İlk olarak reklam projeleriyle tanınan güzel sunucu daha sonra Tv 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

SAADET ÖZSIRKINTI KAÇ YAŞINDA?

Mayıs 1990 doğumlu olan Saadet Özsırkıntı 30 yaşındadır.

SAADET ÖZSIRKINTI  NERELİ?

Güzel sunucu Saadet Özsırkıntı aslen Adanalı'dır.

 O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz açıklaması! Saadet Özsırkıntı kimdir? - Resim : 1

Acun Ilıcalı projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında 3.Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu oldu. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı, O Ses Türkiye ve Survivor paylaşımlarında da bulunuyor.

O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz açıklaması! Saadet Özsırkıntı kimdir? - Resim : 2

SAADET ÖZSIRKINTI'DAN CEM YILMAZ AÇIKLAMASI

Ünlü sunucu, hakkında çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek şunları söyledi:

Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru... Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır.

O Ses Türkiye konuğu Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz açıklaması! Saadet Özsırkıntı kimdir? - Resim : 3