O Ses Türkiye'ye veda etti

Acun Ilıcalı'nın ekranların fenomen yarışma programı O Ses Türkiye için verdiği ayrılık sinyalinin ardından ilk haber geldi. Ünlü jüri üyesi Seda Sayan O Ses Türkiye'ye veda etti. Veda edeceği iddia edilen diğer isim ise...

O Ses Türkiye'ye veda etti

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan O Ses Türkiye jürisinde bu yıl değişiklik yapılacağı açıklanmıştı. Acun Ilıcalı değişimin sinyalini verdikten sonra jüriye hangi ünlülerin veda edeceği merak konusu olmuştu.

Jüriden ilk ayrılık haberi Seda Sayan'dan geldi. O Ses Türkiye'nin haricinde bir de yemek programı yapan Seda Sayan'ın çok yorulduğu ve konserler nedeniyle sarf ettiği eforu kaldıramadığı ve bu sebeple jüriye veda ettiği ileri sürdüldü.

O Ses Türkiye'ye veda etti - Resim : 1
Seda Sayan, O Ses Türkiye yarışmasına bu pozuyla veda etti.

Seda Sayan da ayrılık haberlerini doğrulayarak, dün akşam Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf Seda Sayan'ın vedası olarak yorumlanırken, sanatçının yakın çevresine bu iddiaları doğruladığı kaydedildi.

Murat Boz da bırakıyor

O Ses Türkiye yarışmasına veda eden tek jüri Seda Sayan değil. Acun Ilıcalı'nın işaret fişeğini yaktığı değişimde ikinci ismin Murat Boz olduğu konuşuluyor. Murat Boz'un da uzun süredir oturduğu jüri koltuğundan kalkacağı ve kendi projelerine devam edeceği iddia ediliyor.

O Ses Türkiye'ye veda etti - Resim : 3
Murat Boz'un bu fotoğrafı da O Ses Türkiye yarışmasına veda olarak yorumlandı.

Öte yandan O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyelerinin de kim olduğu merak konusu. Bu iddialar arasında en ön plana çıkan isimler ise Serdar Ortaç ve İrem Derici'nin jüri koltuğuna oturacağı konuşuluyor.

Programın mevcut jüri üyeleri Hadise ve Beyazıt Öztürk'ün ise yeni sezonda da yerlerini koruması bekleniyor.