O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Alparslan’ı Barış Arduç’un 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacağı iddia edildi. Ünlü televizyoncu Barış Arduç’un hayatı merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılacak olan Barış Arduç kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için geri sayım başladı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 Özel Programına birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 1

Ünlü televizyoncu Barış Arduç’un O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne alacağı iddia edildi. Peki, 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan Barış Arduç kimdir? Barış Arduç kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 2

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde, emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 3

Aslen, Arnavut kökenli olan oyuncu, baba tarafından Ordu Fatsa'lı, anne tarafından Artvin Arhavi'lidir. Onur Arduç adında ağabeyi ve Mert Arduç isminde de kardeşi bulunuyor.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 4

8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. 17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan deprem sebebiyle ailesi ile beraber Bolu'ya taşınmak zorunda kaldı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 5

Ortaokulu ve lise 1. sınıfı Bolu'da okuduktan sonra, lise 2. sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

 O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 6

Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat uyum sağlayamadı ve İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.

 O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 7

Barış Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak oynamıştır. Daha sonra 2012 yılında Artvin'in Hopa ilçesinde çekilmeye başlanan genel yönetmenliğini ve hikâyesini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ve Atvekranlarında yayınlanan Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adından söz ettirdi.

Barış Arduç, ilk sinema filmi deneyimi olan ve yönetmenliğini Hakan Yonat'ın yaptığı 2014 yapımı Sadece Sen adlı sinema filminin son sahnesinde Emin karakterini oynadı.

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Barış Arduç kimdir? - Resim : 9

Genç oyuncu, uzun yıllar birlikte olduğu Gupse Özay ile 2020 yılında nikah masasına oturdu. Arduç'un boyu 1,87'dir.