O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e konuk olan Cemal Can Canseven kimdir?

tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yılbaşı programına bir çok ünlü isim konuk oluyor. O ünlü isimlerden biri de Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven. Peki Cemal Can Canseven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e konuk olan Cemal Can Canseven kimdir?

O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven söylediği şarkıyla ve sahne performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Porgramda Murat Boz'un Janti isimli parçasını söyleyen Cemal Can Canseven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Cemal Can Canseven, 24 yaşındadır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden olan Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır. Cemal Can Canseven Survivor 2020’nin şampiyonu olmuştur.