OceanGate'e para tatlı geldi! Facia unutulmadan 2024 biletleri satışa çıktı

Titanik gemisinin enkazına tur düzenleyen OceanGate şirketi, 5 kişiye mezar olan Titan denizaltısı faciasına rağmen bilet satışlarını durdurmadı. Tepkilerin odağındaki şirket, 2024 tur programı için 250 bin dolarlık biletleri satışa çıkardı.

OceanGate'e para tatlı geldi! Facia unutulmadan 2024 biletleri satışa çıktı

OceanGate Expeditions, 5 kişinin öldüğü Titan kazasını çabuk atlattı. Şirket, 2024 tur programı için 250 bin dolara bilet satmaya devam ediyor.

Titanik enkazına düzenlenecek turistik gezilere katılmak isteyenler 12-20 Haziran ve 21-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek iki sefer arasından seçim yapabilecekler. İnternet sitesinde bilet fiyatının 250 bin dolara satılıyor.

OceanGate'e para tatlı geldi! Facia unutulmadan 2024 biletleri satışa çıktı - Resim : 1

Titanik'in enkazına turistik sefer düzenlemek için 18 Haziran'da Atlantik Okyanusu'na dalan Titan isimli denizaltı ile iletişim kısa bir süre sonra kesilmiş, üç gün sonra ABD Sahil Güvenlik yetkilileri Titanik yakınlarında enkaz bulunduğunu bildirmişti. Teşkilat kısa süre sonra bunların kayıp batiskafın parçaları olduğunu doğrulamış ve yapılan incelemelerin ardından deniz aracındaki tüm yolcuların öldüğü ortaya çıkmıştı.

OceanGate Expeditions adlı firmaya ait denizaltıda, şirketin başkanı ve kurucusu Stockton Rush, Fransız derin deniz kaşifi Paul-Henri Nargeolet, Action Aviation şirketinin sahibi İngiliz milyarder Hamish Harding, Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Sulaiman olmak üzere beş kişi bulunuyordu. Yaşanan kazada denizaltında bulunan herkes hayatını kaybetmişti.