Oğlunun yediği trafik cezasına kızdı, arabayı hurdaya çevirdi

İstanbul Esenyurt’ta oğlu bin 800 TL trafik cezası yiyen baba sinir krizi geçirerek aracı parçaladı. Demir sopa ile aracın camlarını indiren baba sinir krizi geçirdi. .

Oğlunun yediği trafik cezasına kızdı, arabayı hurdaya çevirdi

Esenyurt’ta bin 800 TL trafik cezası yiyen oğul ile buna sinirlenen baba birbirine girdi. Sinir krizi geçiren baba oğlunun evden çıkmasının ardından eline aldığı demir çubukla aşağı inerek araca vurmaya başladı. Aracın camlarını kıran, ortalağı birlirine kattı. Bir türlü sakinleşmeyen babaya sağlık ekipleri müdahale etti. 

Oğlunun yediği trafik cezasına kızdı, arabayı hurdaya çevirdi - Resim : 1

Her şey eve gelen ceza tebligatı ile başladı. Haydar O. isimli baba, tebligatta gördüğü bin 800 liralık cezayı görünce küplere bindi.  evde oturduğu sırada oğluna ait araca yazılmış trafik cezası tebligatının eve gelmesiyle küplere bindi. Hemen oğlu Hakan O.'yu arayarak eve gelmesini söyledi.  O sırada iş yerinde olan oğul hemen eve gelerek durumu babasına anlatmaya çalıştı. Ancak kavga giderek büyüdü. Oğul Hakan O. çareyi evden çıkmakta buldu. Ancak baba bir türlü sakinleşmiyordu. 

Oğlunun yediği trafik cezasına kızdı, arabayı hurdaya çevirdi - Resim : 2

Demir çubukla arabayı haşat etti

Eline demir bir sopa geçiren baba aşağı inerek oğluna ait aracın camlarını patlattı. Aracım kaportosunu ezdi. Adamın sinir krizi geçirdiğini anlayan mahalli polis ve sağlık haberlerine haber verdi. Haydar O'yü müdahale eden sağlık ekipleri, sakinleşmeyen babayı sedyeye kelepçeledi. Kriz  geçiren baba Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.