Öğrencisini yüzme paletiyle darp etti! Başka bir öğrencisini de taciz ettiği iddia edildi! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Mersin’de milli sporcu olma hayaliyle yüzme havuzuna giden öğrenciler yüzme antrenörlerinin insanlık dışı davranışıyla sporu bıraktı. Yüzme antrenörü kimisini paletle darp etti, kimisini ise taciz etti. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen o soruşturmanın detaylarına tv100 Muhabiri Halil Sadri Yılmaz ulaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

Gençler, türlü sınavlardan geçti yıllarca mücadele etti. Her biri de “milli gurur” olma hayali kurdu yüzme antrenörleri ise hayallerinin önüne taş koydu kimini yüzme paletiyle darp etti, kimini ise taciz ettiği iddia edildi “milli gurur” olacak çocuklar, hayallerinden vazgeçti.

Olay Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki kapalı yüzme havuzunda gerçekleşti yüzme antrenörünü Volkan Burak T. öğrencisinin yanına gitti önce parmağını sallayarak hakaretler etti ardından da eline palet alarak öğrencisine doğru eğildi.

Genç yüzücü, elini burnuna götürdü eline kan damladığını gördü yaşadığı şokun etkisindeyken hocası bir tekme daha savurdu.

Öğrenci tekrar darbe almamak için geri çekildi gözü dönen hoca ise öğrencisine hakaret etmeye devam etti

16 yaşındaki kız öğrenci, milli yüzücü olmak istiyordu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin sınavına girdi, kazandı, hayallerine bir adım daha yaklaştı ta ki o antrenörle çalışana kadar.

İddiaya göre taciz olayı da geçtiğimiz ocak ayında yaşandı antrenör 16 yaşındaki öğrenciye herkesin içinde sözlü tacizde bulundu herkesin içinde “bana tangalı fotoğraflar at” dedi genç kız, yaşadığı travmanın etkisiyle hayallerine küstü yüzmeyi yarım bıraktı, şüpheliden şikâyetçi oldu.

Soruşturma kapsamında diğer öğrenciler de ifade verdi kimi öğrenciler taciz olayını doğruladı kimileri ise yalanladı savcılık ise şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı başsavcılığın yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.