Öğretmen sınıfta dehşet saçtı! Öğrencisiyle önce tartıştı sonra boğazını sıkıp hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde bir okulda ismi bilinmeyen bir öğretmen ve öğrenci arasında yaşanan tartışma büyüdü. Sınıftaki diğer bir öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde büyüyen tartışmada öğretmenin öğrenciyi önce sıraların üzerinde sürüklediği ardından duvara sıkıştırarak boğazını sıktığı görüldü. Olayın ardından yetkililer, öğretmen hakkında soruşturma başlattıklarını duyurdu.

Öğretmen sınıfta dehşet saçtı! Öğrencisiyle önce tartıştı sonra boğazını sıkıp hastanelik etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde Houston bölgesindeki bir lisede gerçekleşen olay, gündeme bomba gibi düştü. Sınıftaki bulunan diğer öğrencilerin cep telefonu kameralarına yansıyan olayda, öğretmen ile öğrencinin tartışması büyük bir kavgaya dönüştü. Sinirini kontrol edemeyen öğretmen, öğrenciyi yakaladığı gibi önce sıraların üzerinde sürükledi, öğrenciyi tutup duvara çarptı ve sıkıştırırak boğazını sıktı. Aldığı büyük darbelerin ardından acil servise götürülen öğrenci tedavi altına alındı. Olayın ardından ücretsiz izne ayrılan öğretmen hakkında da soruşturma başlatıldı. 

Öğretmen sınıfta dehşet saçtı! Öğrencisiyle önce tartıştı sonra boğazını sıkıp hastanelik etti - Resim : 1

BABASI VİDEOYU GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Çocuğunun öğretmenin dayak yediği videoyu gören baba şoke olduğunu söyledi. Baba Elvert Bolden,  “Sınıfta çok gürültü olduğu konusunda öğrencileri ikaz etmek için sınıfa girmiş. Oğlumunla aralarında anlamsız bir tartışma başlamış. Diğer öğrencilerin ayrımaya çalıştığını görüyorsunuz. Olayı izlemek zordu. Onun tutuklanmasını ve öğretmenlik lisansının iptal edilmesini istiyorum. Bir daha yaparsa herhangi bir eyalette herhangi bir okula gitmesini ve başka bir çocuğa öğretmenlik yapmasını istemiyorum.” ifadelerini kullandı. 

Öğretmen sınıfta dehşet saçtı! Öğrencisiyle önce tartıştı sonra boğazını sıkıp hastanelik etti - Resim : 2

SORUŞTURMANIN ARDINDAN GERİ DÖNEMEYECEK

olayın ardından açılan soruşturmayı doğrular nitelikte bir açıklamaya yaptı. Departman yaptığı açıklamada “Böyle olmamalıydı. Kabul edilemez. Öğretmen izne ayrıldı. Soruşturma sürüyor ve soruşturma bittiğinde geri dönmesi pek olası değil." şeklinde konuştu.

Öğretmen sınıfta dehşet saçtı! Öğrencisiyle önce tartıştı sonra boğazını sıkıp hastanelik etti - Resim : 3