İsimleri, meslekleri ve görünüşleri birebir aynı! Dünyayı şaşkına çeviren ikilinin tek farkı var...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan iki adam aralarındaki benzerlikle büyük şaşkınlık yarattı. Birbirlerinden yıllarca haberleri olmayan ikilinin adları, soyadları, görünüşleri ve meslekleri birebir aynı. Bir karışıklık sonrasında birbirlerinden haberdar olan ikili, aralarında herhangi bir biyolojik bağın olup olmadığını araştırmak için DNA testi yaptırmaya karar verdi.

İsimleri, meslekleri ve görünüşleri birebir aynı! Dünyayı şaşkına çeviren ikilinin tek farkı var...

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 2 adam büyük karmaşaya yol açtı. Adamların karmaşıklığa sebep olma nedeni ise herkesi şaşırttı. Görünüşleri, meslekleri hatta isim ve soyisimleri aynı olan 2 genç adamın tek farklı özellikleri yaşları... 32 yaşındaki Brady Feigl Long Island Ducks takımında beyzbol oynarken, 27 yaşındaki Brady Feigl Las Vegas Aviators takımında beyzbol oynuyor. 

İsimleri, meslekleri ve görünüşleri birebir aynı! Dünyayı şaşkına çeviren ikilinin tek farkı var... - Resim : 1

2015 YILINDA BİRBİRLERİNDEN HABERDAR OLDULAR 

2015 yılında bir doktor muayenesinde yaşanan karışıklık sayesinde birbirlerinden haberdar olan Feigl'ler, tesadüfen aynı doktora gittiler. Aynı prosedürlerle gerçekleşen bir dirsek ameliyatı yaptıran adamlardan genç Feigl, “Muhtemelen ameliyattan 6 ya da 7 ay sonra doktorun ofisi koçumuzu aradı ve ameliyat için rapor verip vermeyeceğimi ve yarın gelip gelmeyeceğimi sordu" dedi.

İsimleri, meslekleri ve görünüşleri birebir aynı! Dünyayı şaşkına çeviren ikilinin tek farkı var... - Resim : 2

"YANLIŞ BRADY FEIGL"

Brady Feigl'in doğum gününü kutlamak için 2017 yılında paylaşım yapan Missouri Üniversitesi, yanlış Brady Feigl'i etiketleyince ortalık karıştı. Sosyal medyada viral olan benzerlikleri üzerine, beyzbol takımı, ikisinin de fotoğraflarını yan yana koyarak "Bu çok tuhaf. Bizim hatamız" paylaşımını yaptı.

İsimleri, meslekleri ve görünüşleri birebir aynı! Dünyayı şaşkına çeviren ikilinin tek farkı var... - Resim : 3

"ARAMIZDA ÖZEL BİR BAĞ VAR"

Benzerlikleriyle milyonlarca insanı şaşırtan ikili duruma kendileri de çok şaşırdı ve DNA testi yaptırdı. Ancak DNA testinde herhangi bir biyolojik bağları bulunmadı. The Sun’a konuşan Feigl’lerden biri, “Bir bakıma kardeş gibiyiz. Aramızda kimsenin anlayamadığı özel bir bağ var.” dedi.