Oğulcan Engin'den annesi Seda Sayan'a yasak! Miray Daner sorusuna itiraf gibi yanıt!

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile yaşadığı aşkı noktalayan Oğulcan Engin'in, Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Engin'in annesi Seda Sayan, Miray Daner sorusuna itiraf gibi yanıt verdi.

Oğulcan Engin'den annesi Seda Sayan'a yasak! Miray Daner sorusuna itiraf gibi yanıt!

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile yaşadığı aşkı noktalayan Oğulcan Engin'in yalnızlığı kısa sürdü. Gönlünü yine bir oyuncuya kaptıran Seda Sayan'ın çapkın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner ile kameralara yakalandı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sürpriz aşk sonrası konuşmaktan kaçınan Oğulcan Engin ile Miray Daner çifti, ödül töreninde ortaya çıkan Seda Sayan'a soruldu.

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin'in yeni aşkı Miray Daner ile ilgili sorulan sorulara verdiği yanıt ile şaşırttı. Daha önce Ezgi Eyüboğlu ile ilgili hep güzel yorumlar yapan Seda Sayan bakın Oğulcan Engin ile Miray Daner aşkı için ne söyledi.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin hızlı çapkın çıktı. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile uzun süreli ilişkisine nokta koyan Oğulcan Engin, gönlünü çok geçmeden güzel oyuncu Miray Daner'e kaptırdı.

Oğulcan Engin'den annesi Seda Sayan'a yasak! Miray Daner sorusuna itiraf gibi yanıt! - Resim : 2

Gecelere hızlı dalan Oğulcan Engin geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Miray Daner ile görüntülenmekten kaçamadı.

İlişkileri hakkında konuşmama kararı alan genç çiftten Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a da yasak koydu. Önceki gün ödül töreninde Seda Sayan'ı yakalayan gazeteciler, sanatçıya oğlu Oğulcan Engin'in yeni aşkını sordu.

Oğulcan Engin'den annesi Seda Sayan'a yasak! Miray Daner sorusuna itiraf gibi yanıt! - Resim : 4

"Konuşma yasağım var"

Adının aşk dedikodularına karıştığı Ata Çağlayan ile röportaj veren Seda Sayan, Oğulcan Engin ile Miray Daner sorularına "Konuşma yasağım var. Konuşamıyorum. Benimle ilgili soru sorun" dedi.

Oğlunun yasak koyduğunu itiraf eden Seda Sayan kendi aşk haberlerine ise "Aşk yok, iş var" yanıtını verdi.