Oğuzhan Uğur sosyal medyada gündem oldu! Oğuzhan Uğur neden TT oldu?

YouTube'da Mevzular Açık Mikrofon programını hazırlayıp sunan Oğuzhan Uğur, siyasi isimlerle ve gençlerle birlikte yaptığı programla gündemden düşmüyor. Twitter'da en çok konuşulan isim olan Oğuzhan Uğur'un neden konuşulduğu merak ediliyor. Oğuzhan Uğur neden TT oldu? Tüm Türkiye neden Oğuzhan Uğur'u konuşuyor? Oğuzhan Uğur kimdir? İşte, tüm merak edilenler...

Oğuzhan Uğur sosyal medyada gündem oldu! Oğuzhan Uğur neden TT oldu?

Oğuzhan Uğur, kurucusu olduğu Babala TV'de yaptığı "Mevzular Açık Mikrofon" programıyla son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Birbirinden farklı, zıt görüşlü siyasetçileri bir araya toplayan ve gençlerin soru sormasını sağlayan program, son dönemlerin en çok izlenenleri arasında yer alıyor. 

Sosyal medyada da her bölümüyle gündem olan Mevzular Açık Mikrofon programının sunucusu Oğuzhan Uğur sosyal medyada gündem oldu. Twitter'da en çok konuşulan isimler arasın da yer alan Oğuzhan Uğur'un neden konuşulduğu merak ediliyor. Oğuzhan Uğur neden TT oldu? Tüm Türkiye neden Oğuzhan Uğur'u konuşuyor? Oğuzhan Uğur kimdir? İşte tüm detaylarıyla...

Oğuzhan Uğur neden TT oldu?

YouTube'da sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programıyla geniş kitleye hitap eden Oğuzhan Uğur, birbirinden farklı görüşlere sahip siyasetçileri davbet edip gençlerin sorularını yanıtlamasını sağlıyor.

Programın son bölümüne konuk olan Barış Atay'ın ardından Oğuzhan Uğur ve programı Türkiye'de en çok konuşulanlar arasında yer aldı. 2 milyona yakın izlenen programda, çarpıcı dakikalar yer aldı.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde Hasan Atilla Uğur ve Pakize Uğur'un ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Abdullah Öcalan'ın ilk sorgusunu yapan albay Hasan Atilla Uğur'un oğludur. 

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın yardımcılığını yaptı. 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlendi. İkili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı da çıkardı.

YouTube'a yönelen Oğuzhan Uğur, Babala TV'de birçok programa imza attı.