Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne Seda Sayan damgasını vurdu! Hayattaki hatasını açıkladı! Eşi Çağlar Ökten'le ilgili itirafta bulundu

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'de ekrana geldi. Renkli anların yaşandığı programda Seda Sayan'ın ayağını masaya koyması herkesi şaşırttı. Sayan, eşi Çağlar Ökten ile ilgili "Gözümün önünde duruyormuş evleneceğim adam" dedi.

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları şarkıcı Seda Sayan, oyuncu Selen Uçer, oyuncu Deniz Işın, oyuncu Elit Andaç Çam, bir döneme damgasını vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, profesyonel rüzgâr sörfçüsü ve oyuncu Çağla Kubat, yazar ve sunucu Esra Ezmeci, Sena (Paptircem), Youtuber Nazlı Baç konuk oldu. 

"Ayak seven çok insan var"
“Çorapsız geldim senin yüzünden” diyen Seda Sayan ayağını masaya koydu. Bayülgen ise “Büyük bir olay oluyor şu anda. İzleyenler bu kareyi donduracaklar. Ayak seven çok insan var” dedi. Sayan "Çorap hakkında sen ile ben konuştuk. Arda Turan’ın karısı oynadı reklamda" ifadelerini kullandı.

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne Seda Sayan damgasını vurdu! Hayattaki hatasını açıkladı! Eşi Çağlar Ökten'le ilgili itirafta bulundu - Resim : 1

"Ben onu yapmaya çalıştım ama acıdı yiyemedim"
Selen Uçer yıllar önce birlikte rol aldığı Seda Sayan'la çalışmayı “Çok disiplinli. Benim ilk işlerimden biriydi. Biber yediğini hatırlıyorum. Metabolizmayı hızlandırıyor. Ben onu yapmaya çalıştım ama acıdı yiyemedim” diyerek anlattı.

"Benim hatam evlenmek"
Büyük bir aileye baktığını ifade eden Seda Sayan yıllar içinde bunu kabullendiğini belirterek “Diyorsun ki ‘Bunun için görevli geldin, şikayet etsen de bir işe yaramıyor” dedi. Bayülgen’in “Bazen eski kocalarından birini görsen hatırlar mısın?” sorusuna Seda Sayan “O kadar hatırlamayacağım kadar evlilik yapmadım. Valla ben bakıyorum oyuncular haftada bir sevgili yapıyorlar. Benim hatam evlenmek. Ben galiba flört etmeyi bilmiyorum, evlenip flört ediyorum” şeklinde konuştu.

"Şarkının önüne hiçbir şey geçemiyor"
Paptircem Sena müzik piyasasıyla ilgili “Şarkının önüne hiçbir şey geçemiyor. Çok fazla PR yapmasan da güzel şarkı bir TikTok’ta, challenge olmasıyla yayılmaya başlıyor. Çok fazla şarkı olunca da ömrü kısalıyor. Her yerden şarkının reklamını yapmak zorundasın” dedi.

"Kaç yaşında adamsın bunların olmaması lazım"
Mehmet Ali Erbil'in Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu sandığı TikTok videosuyla ilgili "Kaç yaşında adamsın bunların olmaması lazım. Böyle oyuna gelmemen lazım çünkü asıl mesele Mehmet Ali’nin herkesi oyuna getirmesiydi" ifadelerini kullandı.

"Kesin hipnoz"
Youtuber Nazlı Baç "Düşüncenin gücü, sözlerin gücü ve duygulardaki o gücün hizalanması çok şey yapabiliyor. Hayal ettirme çalışmaları yapıyoruz 3, 6 ya da 9 ay içerisinde insanların hayatı değişiyor" sözlerine Bayülgen "Kesin hipnoz" yanıtını verdi.

"Beni ne katıyorsun? Kendi adına konuş"
Sörfçü ve oyuncu Çağla Kubat uğraştığı sporla ilgili "Lüksü sevmeyen bir spor kesinlikle. Sörfçü sadece güzel uyuyabileceği bir yer istiyor. Doğayla çok iç içe bir konsept, kesinlikle lüks yok" dedi. Rüzgar sörfüyle ilgili Bayülgen'in "Seda’yla bana yarar mı bu yaştan sonra?" sorusuna Seda Sayan "Beni ne katıyorsun? Kendi adına konuş" dedi.

"Gözümün önünde duruyormuş evleneceğim adam"
Seda Sayan’ın programını izlerken yayındaki olaya göre orkestranın şarkı çaldığını söyledi. Orkestradaki kişinin Sayan’ın eşi olduğunu anlamayan Bayülgen “Mesela orada kayınvalideyle gelin kavga ediyor ve orkestra kayın valide, gelin kavgasına uyan bir şarkı söylüyor" deyince Sayan "Kocam benim o ve ekran başında" dedi. Bayülgen'in "O zaman daha evli değildin ben bunu seyrettiğimde" sözüne ise Sayan "Başta evli değildik" dedi. Ökten'le ilgili Bayülgen "O müthiş yetenekli bir adam” dedi. Eşi Çağlar Ökten ile ilgili Seda Sayan “Müzik öğretmeni o. 11 yıl Enbe Orkestrası’nın solistliğini yaptı. Gözümün önünde duruyormuş evleneceğim adam.“ ifadelerini kullandı.