Okan Bayülgen kendisine diss atan çorap kadını Seda Sayan'a yanıt verdi

Ünlü şovmen Okan Bayülgen kendisine diss atan çorap kadını Seda Sayan'a tv100 ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'nde yanıt verdi

Yemekteyiz'in sunucusu Seda Sayan, geçen günlerde açık ayakkabının içerisine çorap giydiği için kendisini tv100 ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programında eleştiren Okan Bayülgen'e "Sen benim topuğuma kurban olasın, bastığım yerlerde köpek olasın" şarkısıyla gönderme yapmıştı. Okan Bayülgen'in cevabı gecikmedi.

Ünlü şovmen Uykusuzlar Kulübü'nde Norm Ender'in konuk olduğu bölümde Seda Sayan'a yanıt verirken Norm Ender'in diss atmasına gönderme yaparak cevap verdi. Geçen günlerde 2. Sayfa' programına konuk olan Seda Sayan, 15 bin TL'lik ayakkabısının içine çorap giymişti.

Çoraplarıyla çok eleştirilen Sayan, kendisini şu sözlerle savunmuştu: "Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur."

Okan Bayülgen ise Uykusuzlar Kulübü programında "Bu anneanne çorabı ipek çorabı değil. Çikolatalı dondurma şeklinde dondurma giymiş. çorap bir kültür değildir atma" deyip Sayan'la dalga geçmişti. Sayan ise kendisini ti'ye alan Okan Bayülgen'e "Sen benim topuğuma kurban olasın, bastığım yerlerde köpek olasın" şarkısıyla karşılık vermişti.

Yemekteyiz'in setinde video çeken Sayan, Instagram hesabında paylaştığı videoya Bayülgen'i etiketleyerek "Sana armağan bu şarkım" dedi.

Okan Bayülgen'in Seda Sayan'a yanıtı videomuzda.