Okan Bayülgen tv100'de! Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'ün yeni stüdyosunda yeniden başladı!

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'ün yeni stüdyosunda yeniden başladı. Uykusuzlar Kulübü'nün ilk konukları oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Oğuzhan Uğur, şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, opera sanatçısı Murat Karahan, İstanbul'daki tek iki Michelin yıldızlı restoranı olan şef Fatih Tutak oldu.

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü tv100'ün yeni stüdyolarında yeniden seyirciyle buluştu. Okan Bayülgenin ilk konukları oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Oğuzhan Uğur, şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, opera sanatçısı Murat Karahan, İstanbul'daki tek iki Michelin yıldızlı restoranı olan şef Fatih Tutak oldu.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 90'lara olan özlemini anlattı. Yeşilçay "Ben herkesin 90’ları çok özlediğini düşünüyorum. Biraz daha özgür olduğumuz için olabilir. Tutti frutti falan izliyorduk akşamları. Herkese göre özgürlük değişebilir. Ben tutti frutti diyorum"

O ses çocuklar ve "Müslüm" filmiyle Türkiye'nin tanıdığı Şahin Kendirci programda şarkı söyledi.

Okan Bayülgen tv100'de! Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'ün yeni stüdyosunda yeniden başladı! - Resim : 1

Opera sanatçısı Murat Karahan, "Opera anlaşılmıyor ön yargısını kırmaya çalıştıyorum" dedi, sanatseverleri operaya davet etti. Karahan, "Ben bugün bir adama senfoni dinleteceğim zeki müren şarkılarıyla." dedi.

Ünlü şef Fatih Tutak ise Haziran ayına kadar restoranımızda yer yok dedi.

Bayülgen, "Herkes kendi anasının yemeğini met eder ama Türkiye bu yıldızlardan alamazdı, Fatih böyle bir şeyi kanıtlamış oldu" sözleri üzerine Tutak, "Dünyada çok önemli bir marka haline geldi. Restoranının telefonları susmak bilmiyor” dedi. Bayülgen’in “Hangi aya kadar yer yok” sorusuna Tutak “En son baktığımda Haziran’a kadar şu an dolu” dedi.