Okan Buruk, Icardi transferindeki son durumu açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, eşinin rahatsızlığı nedeniyle Arjantin’de bulunan Icardi hakkında, “Eşinin sağlık problemi oluşunca şu an Arjantin'de. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Belki bu hafta içerisinde tetkikler sonuçlanınca ne olacağı belli olacaktır” dedi.

Okan Buruk, Icardi transferindeki son durumu açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının Avusturya kampında Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.

Buruk, kamp sürecini değerlendirerek bazı futbolcuların kiralanabileceğini söyledi. Buruk, "Kamp sürecinden memnunuz. Maç ritmini yeniden yakalamak adına güzel bir kamp oldu. Olimpiu Morutan daha iyi geldi. Emre Kılınç'ı oynattık, sol bekte denedik. Önde performansını gördük. Kampta olumlu izler bıraktı. Döndükten sonra kadro yapımızı oluşturacağız. Gidecekler, kalacaklar olacak. Birçok oyuncumuzu maç tecrübesi için kiralayabiliriz” dedi.

Okan Buruk, Icardi transferindeki son durumu açıkladı! - Resim : 1

HALİL VE ANGELINO

Yeni transferler Halil ve Angelino’nun Sturm Graz maçında oynayabileceklerini belirterek, "Halil ve Angelino hazır olarak geldiler. Bu akşam oynanacak maçta onları kullanmayı düşünüyoruz. Barış Alper'in performansından memnunum. Geçen sezondan bu yana üstüne koyarak devam ediyor” diye konuştu.

Okan Buruk, Icardi transferindeki son durumu açıkladı! - Resim : 2

ICARDI'NIN DURUMU

Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin durumu hakkında bilgi veren Buruk şunları söyledi:

"Icardi'de belirli bir noktaya gelinmişti ve artık final yapılması bekleniyordu. Eşinin sağlık problemi oluşunca şu an Arjantin'de. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Belki bu hafta içerisinde tetkikler sonuçlanınca ne olacağı belli olacaktır. Milot Rashica'nın kulübünün beklentileri var. Onu çözmeye çalışıyoruz. Diğer birkaç transferimiz için de çalışmalarımız devam ediyor."