Okul müdürü çöp kutusunun kapağını açınca bir anda dev yaratıkla göz göze geldi... Can havliyle son sürat oradan kaçtı

Çöp kutusunun yanına yaklaşan okul müdürü, mandalını çıkarınca anında hayatının hatasını yaptığını anladı. Çünkü bir anda çöp kutusunun içinden oraya sıkışmış olan kocaman siyah bir ayı kapaktan burnunu çıkardı. Adam, can havliyle anında olay yerinden uzaklaşırken ayı da ters yöne doğru oradan kaçtı. Güvenlik kamerasına kaydedilen ilginç görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler, sosyal medyada yayınlandı.Görüntülerde bir okul müdürü kilitli olan bir çöp kutusunun yanına giderek mandalı açtığı, açtığı gibi içinden dev bir siyah ayı kafasını çıkarınca müdür arkasına bakmadan kaçtığı görülüyor. Ardından dev ayı da korku içinde diğer yöne doğru kaçıyor ve gözden kayboluyor. 

Okul müdürü çöp kutusunun kapağını açınca bir anda dev yaratıkla göz göze geldi... Can havliyle son sürat oradan kaçtı - Resim : 1

ÇÖP KUTUSUNA SIKIŞIP KALMIŞTI

Ayı ortaya çıkıp ters yöne koşarken müdür ve başka bir çalışanın tam ayı göründüğü sırada kapıdan çıkarak güvenlik için koşarken görülüyor. "Müdürlerin risk ödemesini hak etmediğini kim söylüyor?" Facebook gönderisi dedi. Müdür, ayının konteynere girmek için çöp kutusunun mandalını geçmeyi başarmış olması gerektiğini ve ardından kapak arkasından kapandığında kendisini kaçamayacak durumda bulduğunu söyledi.