MEB'ten flaş okul açıklaması! Yeni tarih verilecek, süreç başlayacak, ilkokul, ortaokul, liselerde...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ertelenen okullarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Daha önce okulların 1 Mart'ta açılacağını ifade eden Milli Eğitim Bakanı Özer, okulların açılmasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Özer, okulların açılma tarihinin 1 Mart'tan daha ileri bir tarihe ötelenebileceğini söyledi.

MEB'ten flaş okul açıklaması! Yeni tarih verilecek, süreç başlayacak, ilkokul, ortaokul, liselerde...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ilgilendiriyor. Tarih değişebilir. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den okulların açılma tarihiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Daha önce 1 Mart'ta açılacağı belirtilen okullarla ilgili Bakan Özer, tarihin değişebileceğini söyledi.

OKULLAR 1 MART'TA AÇILMAYACAK MI? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasın okulların açılma tarihinin değişip değişmeyeceğiyle ilgili soruya Özer, "Duruma bakacağız, 1 Mart tarihini öteleyebiliriz" dedi.

ÖĞRETMENLER DİĞER İLLERE NE ZAMAN GÖREVLENDİRİLECEK?

Bakan Özler, yaptığı açıklamada "(Kahramanmaraş merkezli depremler) Bölgedeki öğretmenlerimizin diğer illere görevlendirilmesiyle ilgili süreçleri bu hafta içinde başlatacağız" dedi.