Okullar tatil mi? 23 Kasım Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da okullar tatil mi edildi?

Saat 04:08 saatlerinde Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem birçok ilden hissedildi. Birçok ilde vatandaşları korkutan bu depremin ardından veliler ve öğrenciler okullar tatil mi? sorusunu merak etti. 23 Kasım Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da okullar tatil mi edildi?

Okullar tatil mi? 23 Kasım Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da okullar tatil mi edildi?

23 Kasım günü Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 04:08 civarında meydana gelen deprem birçok vatandaşı uykusundan uyandırdı. Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da hissedilen depremin ardından artçılar yaşanırken internette okulların tatil olup olmayacağı araştırılıyor. Okullar tatil mi? 23 Kasım Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da okullar tatil mi edildi?

Okullar tatil mi? 23 Kasım Düzce, Sakarya, Bolu, İstanbul, Ankara'da okullar tatil mi edildi? - Resim : 1

Okullar tatil mi?

Sabah saatlerinde meydana gelen korkunç depremin ardından vatandaşlar sabaha kadar sokaklarda bekledi. Uykusuz vatandaşlar okulların tatil olup olmayacağı sorusuna da cevap aradı. Yapılan açıklamada Düzce, Bolu, Zonguldak ve Sakarya'da tüm eğitim kurumlarında okullarda eğitime 1 gün ara verildi.  

Düzce'de aynı zamanda hamile ve engelli kamu çalışanlarının da 1 gün izinli olacağı belirtildi. Düzce'de meydana gelen depremden etkilenen Ankara ve İstanbul'da ise eğitim öğretim devam ediyor.

Düzce'de eğitime 1 gün ara verildi

Depremin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ana kadar olumsuz bir ihbar almadıklarını belirtirken, okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı. Vali Atalay şu mesajı paylaştı: "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun."

Sakarya'da eğitime 1 gün ara verildi 

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da Twitter hesabından yaptığı açıklamada ilde eğitime bir gün ara verildiğini duyrdu. Vali Oktay, şu ifadeleri kullandı; "Değerli Hemşerilerimiz,  Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun."

Bolu'da eğitime 1 gün ara verildi 

Bolu Valiliği Twitter hesabından açıklama yaptı. Valilik "Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." diye belirtti.