Divan Kurulu'nda Burak Elmas'a ağır sözler!

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında konuşan Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk, başkan Burak Elmas hakkında ağır sözler söyledi. Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve eski yönetici Abdurrahim Albayrak da Burak Elmas'a yüklendi.

Divan Kurulu'nda Burak Elmas'a ağır sözler!

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında konuşan Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk, başkan Burak Elmas hakkında ağır sözler söyledi.

İşte o sözler

"Bugün itibarıyla Galatasaray Kulübü’nün bir başkanı yok. Bugün sabah 10.00 itibarıyla Burak Elmas adlı üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Seçim takvimi var. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübünü rehin almıştır. Biz 3 haftadır bir tiyatronun oyuncusu olarak, Eşref Hamamcıoğlu ile beraber iyi niyetle toplantılara katılıyoruz ve 3 haftadır kulüp üyemiz olan Burak Elmas, bize hep bu oyunun dışında kalmak istediğini, birilerinin onlar oynadığını anlatıyordu.

Divan Kurulu'nda Burak Elmas'a ağır sözler! - Resim : 1

Dün 28 Mayıs’ı açıklamayınca net olarak gördük ki başkanın gizli bir ajandası var, gizli bir planları var. Bugün itibarıyla bizlerin başkanı değildir. 38. Başkandır, müstafi başkandır. Bugün saat 10.00 itibarıyla burada bir seçim olacaktı. Kendisi bayrağı teslim edecekti. Demek ki bayrağı teslim etmek istemiyor. Gizli ajandasının ne olduğunu bilmiyoruz. Kendisi müstafidir. Başkan olarak kabul etmiyoruz. Bugün kulübün en üst organı divanın buradaki toplantısına bile gelmeyeceğini ilan ederek kulübün en üst organını korsan ilan etmiştir. Kulübün en üst organını korsan ilan edeni de biz başkan olarak tanımıyoruz"

Abdurrahim Albayrak Divan Kurulu'nda konuştu

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak da Divan Kurulu'nda konuştu ve Burak Elmas'ın tavrına tepki gösterdi.

"Çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Dün hepimiz Burak başkanımızı üzüntüyle izledik. 'Bu kaosu ortadan kaldırmadan seçime gitmeyeceğini söyledi' Sevgili başkan bu kaosu siz getirdiniz! Bütçemiz onaylanmadı diyor. Sevgili başkan bütçe onaylanması için yönetim salonda olması lazım. Salonda hiçbir yönetici yoktu. Çıkıp bütçeyi açıklamadınız. Ondan sonra tutup bizleri suçlayacaksınız! Ben Burak Elmas başkanı mali yönden ibra ettim idari yönden ibra etmedim. Kendisi de bizi ibra etmemişti ama kimseden hesap sormadık. Ama kendisinin babası bize hesap sordu gelip. Yapılacak seçime 2 başkan adayımız girmeli bu onların hakkıdır!"

Eşref Hamamcıoğlu da Burak Elmas'a Tepki Gösterdi

İşte Hamamcıoğlu'nun açıklamaları;

"Bu kadar üzücü bir manzarayla karşılaşmadım bugüne kadar. Galatasaray bunu hak etmiyor ama bunun altında kalmayacağız. Galatasaray'ın bu durumu kenetlenerek atlatacağından şüphem yok. Samimiyet eksikliğinden bahsetmiştim. Burak Elmas ve yönetimi samimi değiller. Güven eksikliğinden bahsetmiştim geldiğimiz noktayı görüyoruz. Burak Elmas bir ilizyonist gibi davranıyor kendisi şeffaf değil. Burak Elmas ve yönetimi genel kurulu kandırarak seçildiler! Şu utanç verici manzarayı unutmayın unutturmayın."

"İbra edilmeyenler neredeler? Boş sandalyedeler! Genel kurul iradesine ipotek konmuştur. Acaba bu seçim süreci uzatılarak başkan adayları için mi uğraşıyorlar? Bu adaylar çıkarsa şimdiden şaibe altındadır. Biz bunun altında kalmayacağız. Sayın Başkan Burak Elmas ve değerli arkadaşları; bu kadar istifa çağrısına rağmen neden kalmakta ısrar ediyorsunuz? Eğer bir taahhütleriniz varsa bizimle paylaşın! Kime ne söz verdiniz yerine getiremiyorsunuz!"