Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Başrolünde Eyvah Eyvah serisinden tanıdığımız Ata Demirer'in bulunduğu Türk yapımı komedi Olanlar Oldu filmi konusu nedir gibi aramalar yapılıyor. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği film bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Peki, Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir, nerede çekildi?

Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Başrolünü Ata Demirer'in canlandırdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ve senaryosunu yine Ata Demirer'in yazdığı Olanlar Oldu filmi, bu akşam saat 20:00'de Star tv'de yayınlanacak. Eyvah Eyvah film serisinden tanıdığımız Ata Demirer, Olanlar Oldu'da Zafer ve Döndü karakterlerini canlandıracak. Sinemaseverler ise Olanlar Oldu filmi konusu nedir? gibi araştırmalar yapıyor. Filmde, Ege kıyısında küçük bir kasabada tekne turlatrı düzenleyen Zafer'in bir kızla tanışması ve aşık olması işlnemiştir. Peki, Demirer'in yanı sıra Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir? Film hakkında merak edilen tüm detayları sizler için sıraladık. Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? - Resim : 1

OLANLAR OLDU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Zafer kaptan (Ata Demirer) Ege kıyısında küçük bir kasabada (Sığacık) tekne turları düzenleyerek geçimini sağlamaktadır. Zafer'in annesi Döndü Hanım da (Ata Demirer) oğlunun bir an önce evlenmesini istemekte, Zafer'in pek de anlaşamadığı Mehtap'ı (Seda Güven) münasip bir gelin adayı olarak düşünmektedir. Ancak, Zafer'in hayatı, tatil için kasabaya gelen ünlü dizi oyuncusu Aslı'yla (Tuvana Türkay) tanışıp âşık olmasıyla değişecektir.

Olanlar Oldu filmi konusu nedir? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimdir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? - Resim : 2

OLANLAR OLDU FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Ata Demirer - Zafer/Döndü

Tuvana Türkay - Aslı

Salih Kalyon - İbrahim

Ülkü Duru - Fahriye

Derya Alabora - Antula

Bedir Bedir - Ramazan

Seda Güven - Mehtap

Renan Bilek - Ortunç

Toprak Sergen - Serkay

Ali Yoğurtçuoğlu - Koray

Esat Polat Güler - Ahmet

OLANLAR OLDU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

20 Ocak 2017'de vizyona giren Hakan Algül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Ata Demirer'in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolü canlandırdığı Olanlar Oldu filminin çekimleri, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'ta gerçekleşti.