Olaylı maç sonrası Galatasaray'dan olay paylaşım: Futbolda kapkara bir gece

3 kırmızı kartın çıktığı ve hakem Bahattin Şimşek'in verdiği kararların konuşulduğu Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşıma Fenerbahçe'nin cevabı gecikmedi. Sosyal medyada iki kulüp birbirlerine gönderme yaptı.

Olaylı maç sonrası Galatasaray'dan olay paylaşım: Futbolda kapkara bir gece

Süper Lig'in 14. haftasında, 3 kırmızı kartın çıktığı ve hakem Bahattin Şimşek'in verdiği kararların konuşulduğu Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı sonrası Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yapıldı.

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği ve hakem Bahattin Şimşek'in verdiği kararların tartışıldığı karşılaşmanın ardından Galatasaray'dan flaş bir paylaşım geldi.

Sarı-kırmızılı ekibin Twitter hesabından, "Futbolda kapkara gece" mesajıyla birlikte siyah bir görsel paylaşıldı.

İşte o paylaşım;

Olaylı maç sonrası Galatasaray'dan olay paylaşım: Futbolda kapkara bir gece - Resim : 1

Fenerbahçe'den cevap gecikmedi

Fenerbahçe sosyal medya hesabı ise bu paylaşıma, "O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" yanıtını verdi. 

İşte o paylaşım;

Olaylı maç sonrası Galatasaray'dan olay paylaşım: Futbolda kapkara bir gece - Resim : 2

Galatasaray'dan play off hatırlatması

Galatasaray resmi hesabı üzerinden bir paylaşım daha yaptı. 01.13'te yapılan paylaşımda 2013 yılından itibaren kazanılan şampiyonluklar sıralandı. Play Off sonrası kazanılan ve ışıkların kapatıldığına gönderme yapılan fotoğrafta ise "Karanlıkları aydınlatan" notu düşüldü. 

İşte Galatasaray'ın yaptığı o paylaşım;

Olaylı maç sonrası Galatasaray'dan olay paylaşım: Futbolda kapkara bir gece - Resim : 3