Ölüdeniz tatilcilerin akınına uğradı! Beldeye giden yolda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayram tatilini Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz'de geçirmek isteyenler yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. İlçe merkezinden normal zamanlarda yaklaşık 15 dakikada ulaşılabilen Ölüdeniz sahiline, yoğunluk nedeniyle ulaşım zaman zaman 1 saate kadar çıktı. Yaşanan yoğunluğun yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Ölüdeniz tatilcilerin akınına uğradı! Beldeye giden yolda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayram tatilini sahillerde geçirmek isteyenler, Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz yolunda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Ölüdeniz tatilcilerin akınına uğradı! Beldeye giden yolda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu - Resim : 1

Ramazan Bayramı dolayısıyla Fethiye'de yaşanan yoğunluk turistik bölgelere ulaşımı zorlaştırdı. İlçe merkezinden normal zamanlarda yaklaşık 15 dakikada ulaşılabilen Ölüdeniz sahiline, yoğunluk nedeniyle ulaşım zaman zaman 1 saate kadar çıktı. Mahalledeki Kumburnu ile Belcekız Plajı'nda vatandaşlar denize girmeyi ve kumsalda güneşlenmeyi tercih etti.

Ölüdeniz tatilcilerin akınına uğradı! Beldeye giden yolda yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluştu - Resim : 2

Macera tutkunları ise Babadağ'daki pistlerden yamaç paraşütüyle havalanarak, Ölüdeniz'in eşsiz manzarasını izleme fırsatı buldu. Yaşanan yoğunluğun yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.