Önce direğe çarptı, ardından 2 metre havalanıp takla attı... 5 yaralı var

Üsküdar'da gerçekleşen kazada sürücü Eren Akduman direksiyon hakimiyetin kaybetti. Aydınlatma direğine çarpan araç takla atarak durabildi. 5 kişinin yaralandığı kazada can kaybı yok.

Önce direğe çarptı, ardından 2 metre havalanıp takla attı... 5 yaralı var

Üsküdar Beylerbeyi Mahallesi Çamlı Caddesi'nde meydana gelen kazada Eren Akduman'ın hakimiyetindeki 34 FVY 69 plakalı araç aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle çevredeki apartmanlardan birine çarpan otomobil ardından takla attı. 5 kişinin yaralandığı kazada mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yerde yatan yaralılar yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, arabaya sıkışan bir yaralı ise itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Önce direğe çarptı, ardından 2 metre havalanıp takla attı... 5 yaralı var - Resim : 1

Önce direğe çarptı, ardından 2 metre havalanıp takla attı... 5 yaralı var - Resim : 2

"EVİN ÇATISI UÇUYOR SANDIK"

Kazanın gerçekleştiği mahallede ikamet eden Barış Germi calı olarak izlediği kazayı, "Otomobil yukarıdan aşağıya gelirken binaya çarptıktan sonra 2 metre havalanarak takla attı. Ters dönen araçta 5 yaralı vardı. Ekiplere haber verdik" diye konuştu. Başka bir görgü tanığı Nazan Yıldız "Karşı binaya çarptıktan sonra takla attı. Aydınlatma direği bizim eve doğru devrildi. Biz evden arabanın uçuşunu gördük. Bizim yukarıya kadar çıktı araba. Evin çatısı uçuyor zannettik" ifadeleriyle anlattı.