Evleniyorlar mı? Aslı Enver aradığı aşkı Berkin Gökbudak da buldu!

Güzel oyuncu Aslı Enver ve iş insanı Önder Öztarhan bir süre önce birlikteliklerine son vermişti. Arayı fazla açmayan Enver, yeni bir aşka yelken açtı. Gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptıran güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da el ele yakalanmış ve gazetecileri fark etmemişti. Aradığı aşkı bulduğu konuşulan Aslı Enver'e ufukta evlilik mi var? İşte detaylar...

Evleniyorlar mı? Aslı Enver aradığı aşkı Berkin Gökbudak da buldu!

İş insanı Önder Öztarhan'dan ayrıldıktan sonra gönlünü bir başka iş adamı Berkin Gökbudak'a kaptıran Aslı Enver'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde ele ele görüntülenen çift, yakın bir zamanda birbirlerinin ailesiyle tanışacak.

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak'ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri öğrenildi.

"Evlilik kararı aldılar" iddiası

Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'ın evlilik kararı aldığı iddia edildi. Çiftin, yakın zamanda aileleriyle tanışacağı da öne sürüldü.

El ele görüntülenmişlerdi

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak geçtiğimiz hafta Caddebostan'da el ele görüntülenmişti.  Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.