Onlar birbirlerine kibarlık yapmak isterken, üçüncü biri arkadan geldi, onları umursamadan alıp gitti. Yemeyenin malını gelip bir başkası yedi

Kurbağaların bulunduğu akvaryum benzeri bir alana, maşanın ucunda yiyecek uzatan kişi, onların yemeleri için bekledi. Ancak iki kurbağa bir yiyeceğe bir de birbirilerine baktı ve saniyelerce hareket etmeden bekledi. Yiyeceğin kokusunu alan bir başkası, onlara aldırmadan arkadan geldi ve bir anda ağzına atıp gitti. O anları görenler, yemeyenin malını yerler yorumunda bulundu.

Vahşi doğada kibar olmak, aç kalmaya eşdeğerdir. Kurbağalarda, her ne kadar evde de bakılsa vahşi doğanın parçası olan hayvanlardan biridir. Bir adam, beslediği kurbağaları kayda almaya karar verdi. Canlıların yaşadığı akvaryum benzeri bir alana, maşanın ucunda yiyecek uzattı ve yemeleri için bekledi.

Onlar birbirlerine kibarlık yapmak isterken, üçüncü biri arkadan geldi, onları umursamadan alıp gitti. Yemeyenin malını gelip bir başkası yedi - Resim : 1

ARKADAN BAŞKA BİR TANESİ GELDİ

Kameranın açısında görülen iki kurbağa bir yiyeceğe bir de birbirilerine baktı ve saniyelerce hareket etmeden bekledi. Önce bir tanesi küçük bir lokma için hamle yapsa da devam etmedi. Fakat başka bir misafir arkadan geliyordu. Kendinden emin kurbağa arkadan geldi, maşanın ucundaki yiyeceğin kokusunu almış olmalıydı ki hedefe odaklanmıştı. Onlara aldırmadan geldi ve bir anda ağzına atıp gitti. O anları görenler, yemeyenin malını yerler yorumu yaptı. Maşanın ucundaki yemeği yiyene bakakalan kurbağalar, şaşkına döndü.