Onlarca kişinin arasına müthiş bir hızla dalıp kalabalığı yardı. Neye uğradığını şaşıranlar gözlerini hastanede açtı

Eğlenceli başlayan gece korkunç çığlıklarla noktalandı. Rodeo arenasında dans eden onlarca kişinin arasına aniden dalan boğa korkunç görüntülere neden oldu. Kimsenin fark edemediği bir hızla kalabalığa giren boğa yüzünden pek çok kişi yaralandı. Yaralanan kişilerin tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Avustralya'nın batısındaki Kununurra'daki bir rodeo arenasında kaçan bir boğa, insan kalabalığına saldırdı ve iki kişinin yaralandı. Sosyal medyadaki videolar, hayvan kalabalığın arasından hücum etmeden önce, rodeo arenasında çizgi dansı yapan düzinelerce insanı gösteriyordu.

Onlarca kişinin arasına müthiş bir hızla dalıp kalabalığı yardı. Neye uğradığını şaşıranlar gözlerini hastanede açtı - Resim : 1

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Avustralyalı ABC kanalı, olayda yaralanan bir çocuğun hastaneden taburcu edildiğini bildirdi. Çocuğun ebeveynleri, "Kesinlikle bir özrümüz var. Olanlardan dolayı gerçekten pişman ve özür diliyorlardı" dedi. Yaralanan bir kişi de tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yerel makamlar olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.