BBC'nin ünlü yüzü kötü haberi verdi: Kanserim

BBC'nin en çok sevilen uzun soluklu klasik dizisi Only Fools and Horses'un efsanevi oyuncusu Patrick Murray kansere yakalandığını duyurdu. Zeka küpü Mickey rolü ile ünü İlgiltere'den dünyaya taşan Patrick Murray hayranlarını üzmemek adına kanser olduğunu sakladığını itiraf etti.

BBC'nin ünlü yüzü kötü haberi verdi: Kanserim

Fools and Horses'ta Mickey Pearce karakteri ile tanınan Patrick Murray, akciğerin kanseri olduğunu açıkladı. 

BBC1'nin klasikler arasına yerleşen uzun soluklu dizisi Fools and Horses'ta harikalar yaratan İngiliz oyuncu Patrick Murray yaptığı açıklamada hayranlarını üzmemek için karsere yaklandığını uzun süre sakladığını söyledi.

Bir süredir kameralardan kaçan Patrick Murray, en son Fools and Horses'da birlikte rol aldığı dünya starı John Challis'in cenazesinde ağlarken görülmüştü.

65 yaşındaki  Patrick Murray yaptığı açıklama ile hayranlarını kanser riskine karşı uyardı ve sağlık taramalarını ihmal etmemeleri uyarısında bulundu.

Patrick Mururay attığı tweet ile artık sağlıklı rolü oynayamadığını söyleyerek "Doğal olarak kendi sağlık sorunlarımı gizli tutmak istedim, ancak bu gerçeği sizden saklamak bencillik olur" diye yazdı.

Zeka küpü Mickey rolü onu dünyaca ünlü yaptı

Patrick Murray, 1983'ten 2003'e kadar yayınlanan efsane dizi Only Fools and Horses dizisindeki karakteri ile dünyada nam salan ünlüler arasına girmişti.