Önüne gelene bıçak ve şişle saldırdı!

İstanbul Sancaktepe’de 40 yaşındaki Mustafa I., sokaklarda önüne gelene bıçak ve şişle saldırdı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Sancaktepe’de 40 yaşındaki Mustafa I., önüne gelene bıçak ve şişle saldırdı. Mahalleliye adeta korku salan adam farklı tarihlerde sokakta önüne gelene saldırdı ve öldürmeye teşebbüs etti. Oğulcan U. ile kavgaya giren adam, o sırada kavgayı ayırmaya çalışan Mustafa Erdoğan G.’yi bıçakla yaraladı.

Saldırgan şahıs, çocuğuyla birlikte yolda yürüyen Serhat U.'yu birdenbire bıçakladı ve yaraladı. Saldırgan şahsın, Serdar U.’nun iki aile bireyine de daha önceden aynı şekilde saldırmıştı.

Geçtiğimiz Pazar günü Kağıthane’de suç aleti bir bıçakla polis ekiplerince yakalanmış, şahsın sorgusunda kullanmak için uyuşturucu bulundurmak, kasten yaralama, gibi suçlardan 7 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Şahsın Sancaktepe’de bir kişiyi yaraladığı olayla ilgili olarak yakalandığı, daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yakalanan şahıs adliyede sevk edildi. Adliyede verilen karar doğrultusunda Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

Medine U. isimli kadın olay hakkında şunları söyledi...

“Çocuklarımı her gün korkuyla işe gönderiyorum. Hepsi ölümcül yerlerinden darbe aldı. Mahallede 5-6 hane kimse sokağa çıkamıyoruz bizim çocuğumuzu bıçaklayacak diye. Ne olur ceza almasını istiyorum” dedi.

Erdoğan G. ise “Bir şekilde ceza almasını istiyoruz. Böyle insanların dışarıda dolaşması ne bizim için ne de çevredeki insanlar için iyi değil. İlla ki birinin başını yakacak bir gün” sözlerini kullandı.