Onur Büyüktopçu hayatını yazdığı kitabı anlattı: Garsonluk yaptım, hamburgercide çalıştım

Hayatını anlattığı “Yolun Ortasından Sesleniyorum” adlı kitabını piyasaya çıkaran Onur Büyüktopçu’nun emlakçılık macerası neden çok kısa sürdü?

“Yolun Ortasından Sesleniyorum” adlı kitabını piyasaya çıkaran Onur Büyüktopçu “Magazin Hattı”nın sorularını yanıtladı. Hayatını yazan Büyüktopçu, oyuncu olmak isteyenlere de kitapta yol gösterdiğini anlattı. Oyuncu kimliğinin yanı sıra geçmişte “Yemekteyiz” ve “Gelinim Mutfakta” gibi programların da sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, çok sevilmesini yapmacık biri olmamasına bağladı.

Sanat dünyasında vefasızlıkların yaşandığına dikkat çeken ünlü oyuncu, yakın dostlarının isimlerini de saydı. Geçinmek için hamburgercide bile çalıştığını belirten onur büyüktopçu ünlü olmanın çok kolay olduğuna vurgu yaptı. Büyüktopçu emlakçılık yaptığı günlerde yanlış evi kiraladığı için işten kovulduğunu da anlattı. Ünlü oyuncu bu sezon “Kırmızı Oda”da oynayan Binnur Kaya ile “Masumlar Apartmanı”ndaki performansıyla kendisine hayran bırakan Ezgi Mola’nın seyirciyi çok şaşırttığını hatırlattı.