Oppenheimer'ın yıldızı Netflix filminde izleyiciyle buluşacak

Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy'nin yeni projesi açıklandı. Murphy, Netflix'in filmi Steve'de rol alacak ve filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Oppenheimer'ın yıldızı Netflix filminde izleyiciyle buluşacak

2023 yazında vizyona giren ve Barbie ile beraber yıla damga vuran Oppenheimer, Oscar'ı heyecanla beklerken başrol oyuncusu da yeni projeler için kollarını sıvadı.

Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmde J. Robert Oppenheimer'ı canlandıran Cillian Murphy, Netflix'in filmi Steve'de rol alacak. 

Altın Küre'deki zaferinden sonra Oscar'ın da güçlü adaylarından biri olan 47 yaşındaki Cillian Murphy, Max Porter'ın 'Shy' adlı romanından uyarlanan Netflix filmi Steve'de rol alacak ve hatta filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Murphy, Porter'ın yazdıklarına hayranlığını ifade ederek şunları söyledi: "Bu, yazarken her zaman peşinde koştuğum bir şey; üzerinizde gerçek bir içgüdüsel etkisi var."

Yapımının bu baharda başlaması planlanan Steve, Murphy'nin Alan Molone ile birlikte kurduğu yapım şirketi Big Things Films'in yapımcılığıyla hazırlanacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Peaky Blinder'ta beraber çalıştığı ünlü yönetmen Tim Mielants yer alacak.

PEAKY BLINDERS DEVAM EDECEK Mİ?

Murphy'nin yeni proje haberi, hayranlarının Peaky Blinders'ın devam filmi beklentisi sırasında geldi. Hatta dizinin yaratıcısı Steven Knight, yakın zamanda bir senaryoyu tamamladığını açıkladıktan sonra hayranlara Thomas Shelby'nin yeraltı dünyasının beyazperdeye çıkabileceği umudunu verdi.

Temmuz ayında Peaky Blinders'ın beyazperdeye çıkacağı yönündeki söylentilere değinen Murphy, ne olacağını bekleyip göreceğini söyledi.

Oyuncu daha sonra da verdiği bir röportajda, "Bu muhtemelen Peaky Blinders'ın en kötü yanı; sürekli film hakkında sorular sorulması! Anlatılacak daha fazla hikaye varsa bir film yapmayı çok isterim. Bekleyip göreceğim ama bu konuda sizin için hiçbir güncellemem yok" diyerek diziyle ilgili söylentilere açıklık getirmişti. (Sözcü)