Ordu'da yaşayan lezbiyen çiftin dehşet planı

Ordu'nun Ünye ilçesinde evli olmasına karşın lezbiyen ilişki yaşayan A.O. isimli kadın, 47 yaşındaki Hasan O.'yu ilişkilerine mani olmaması için sevgilisi H.S. ile birlikte kiralık katil tutarak öldürttü. İşte şoke eden olayın detayları.

Ordu'da yaşayan lezbiyen çiftin dehşet planı

Ordu'nun Ünye ilçesi Çınarlık Mahallesi daha önce görülmemiş bir olaya şahitlik etti. Uzun yıllardır Hasan O. ile evli olan A.O. isimli kadın bir süre önce komşusu H.S. isimli kadınla bir yakınlaşma yaşadı. Bir süre sonra lezbiyen duygular beslediklerini fark eden kadınlar birlikte olmaya başladı.

İkilinin ilişkisi devam ederken sık sık görüşmelerinden şüphelenen kocası Hasan O. sorular sormaya başlayınca lezbiyen çift dehşete düşüren bir plana imza attı. Önce ilişkilerini saklamaya çalışan ikili, A.O.'nun kocası ilişkilerine engel olabilir diye 47 yaşındaki adamı öldürmeye karar verdi.

Evinin önünde pusu kurup vurdurdular!

Her şeyden habersiz Hasan O., karısı A.O. ve komşusu H.S. tarafından tutulan G.D. isimli kiralık katil tarafından evinin önünde kurulan pusuda vuruldu. Aldığı yaralara rağmen hayatta kalmayı başaran Hasan O., hastanedeki 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İki kadının talihsiz adamı ilişkilerine engel olmasın diye öldürttükleri ortaya çıktı.

3 kişi tutuklandı

Silahlı saldırı sonrası polis ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Hasan O'nun eşi A.O. ile arkadaşı H.S. ve D.K. (16) ile B.S. (17) gözaltına alınmıştı. A.O'nun, anlaşmazlık yaşadığı eşini öldürmesi için biriyle anlaştığı, arkadaşı ve yaşları 18'den küçük 2 kişiden yardım istediği öne sürülmüştü. Polisteki ifadelerinin ardından Ünye Adliyesi'ne sevk edilen A.O. ile arkadaşı ve 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Polis ekipleri ayrıca Hasan O'yu silahla yaraladığı belirlenen G.D'yi de İstanbul'da gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen G.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Akıllara Portekiz'deki lezbiyen çift geldi

Ordu Ünye'de yaşanan olay akıllara geçtiğimiz hafta Portekiz'de yaşanan olayı getirdi. Portekiz'de lezbiyen çift 19 yaşındaki Maria Malveiro ile 23 yaşındaki sevgilisi Mariana Fonseca, kucak dansı sözü vererek kandırdıkları 21 yaşındaki Diogo Goncalves isimli genci öldürüp parçalara ayırdıktan sonra cansız uzuvlarıyla günler geçirmişti. İkili daha sonra polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Olay nasıl oldu?

Olay, 6 Ekim'de, ilçenin Çınarlık Mahallesi'nde meydana geldi. İşten dönen Hasan O'ya, kimliği belirsiz kişi tarafından evinin önünde tabancayla ateş açılmıştı. Silah seslerinin duyulmasının ardından dışarı çıkan komşuları, O'yu yerde kanlar içinde yatarken bulmuştu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O'nun vücuduna, 4 mermi isabet ettiği belirlenmişti. Ağır yaralı O, buradaki müdahalelerin ardından Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.