Ormanların kralı da olsan, dünya da senin olsa bunu asla yapmayacaksınız. İşte milyonlarca izlenen aslan videosu

Sosyal medyada paylaşılan vahşi yaşam videosu, görenleri gülümsetti. Eşine küsen dişi aslanın tavır yaptığı görüntüler, insan hayvan fark etmeksizin kadınların, eşlerine küstüğü gerçeğini komik bir biçimde ortaya koydu. Görüntüler, kısa zamanda milyonlarca kez izlendi.

Kadınlar, istemedikleri durumlar yaşandığında eşlerine küserek tavırlarını belli ederler. İnsanlarda durum çoğu çiftlerde böyledir. Ancak bir vahşi yaşam videosu, bu durumun hayvanlar aleminde de bu şekilde yaşandığını kanıtlamış oldu.

"KRALLIKTA BİR YERE KADAR"

Sosyal medyada paylaşılan bir vahşi yaşam videosunda, birlikte yan yan duran ve hallerinden çift oldukları düşünülen iki aslandan dişi olanın diğerine tavırlı olduğu, yüz ifadesinden ve hareketlerinden anlaşıldı. Diğeri ise suçlu bir yüz ifadesi ve kendini affettirmeye çalıştığını hareketleriyle belli etti. Bu sevimli görüntüler, pek çok kullanıcı tarafından defalarca izlendi. Sosyal medya kullanıcılarından bir tanesi videonun altına "Krallıkta bir yere kadar" yorumunu düştü. 

Ormanların kralı da olsan, dünya da senin olsa bunu asla yapmayacaksınız. İşte milyonlarca izlenen aslan videosu - Resim : 1