Ortalığı deprem gibi sallayan itiraf: Karımı komşumuzun ergen oğluyla ilişkiye girerken yakaladım

İngiltere'de ilişkilerinde yaşadıkları sorunlar için yardım isteyen okuyucularına önerilerde bulunan köşe yazarına gelen son mesaj olay yarattı. Bilgisayarını tamir ettirmek için komşunun oğluna giden eşini koltukta cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

Ortalığı deprem gibi sallayan itiraf: Karımı komşumuzun ergen oğluyla ilişkiye girerken yakaladım

İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden birinde ilişki tavsiyeleri veren bir köşe yazarına gelen son mesaj olay yarattı. 38 yaşında bir adam, iki yıldır evli olduğu eşini komşularının oğluyla yakaladığını ve bu konuda ne yapacağını bilmediğini yazdı. Köşe yazarından destek isteyen adam, olayı şöyle anlattı:

"Ben 38 yaşında bir erkeğim ve karım 36 yaşında. İki yıldır evliyiz ama beş yıldır birlikte yaşıyoruz. Komşularımız ellilerinde ve biz iyi anlaşıyoruz. Oğulları 19 yaşında ve her zaman sessizdi. Üniversitede bilgisayar okudu, bu yüzden karım dizüstü bilgisayarıyla sorun yaşadığında ona bakmasını teklif ettim. Yarım saat sonra eve geldi ve dizüstü bilgisayarı ona bıraktığını söyledi. Ertesi hafta onu aradı ve muhtemelen onu almaya gitti. Hala yapacak işleri olduğunu söyleyerek geri geldi ve biraz telaşlı görünse de, hiçbir şey düşünmedim." diyor. 

KOMŞULARI TATİLDEYMİŞ

Ardından üç gece sonra tekrar eşine gelen bir mesaj üzerine komşusuna gittiğini ve çocuğun ailesinin de o sırada tatilde oldukları söylüyor. Karısı tarafından ihanete uğrayan adam, komşularının eve göz kulak olması için kendisinden ricada bulunduğunu, karısı da uzun süre gelmeyince kontrol etmek amacıyla komşusunun evinin bahçesinden girip eve doğru yaklaştığını anlatıyor. 

"Bahçe kapısından içeri girdim ama eve yaklaştıkça yıkıldım. Salona baktım ve karımın komşumuzun oğlunu kanepede birlikte olurken gördüm. Dehşete kapıldım, eve döndüm ve mutfak masasına başım ellerimle oturdum. Karım içeri girer girmez bir şey olduğunu anlamıştı. Türlü bahaneler uydurdu. İlişkimizi yeniden rayına oturtmaya çalışıyoruz ama ona nasıl güvenebilirim? Beni tamamen küçük düşürdü." 

"GÜVENİNİ KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALI"

Köşe yazarı okuyucusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Bu ihanetten kurtulman biraz zaman alacak. Karını bu genç adamla bulmanın ne kadar büyük bir şok olduğunu hafife alma. Onunla tekrar konuş. Onu sevdiğini ama başka birine neden bu kadar ilgi duyduğunu öğrenmek istediğini söyle. Birlikte hayatınız ve cinsel hayatınız hakkında ne hissettiğini ve bunun tatmin edici ve eğlenceli olup olmadığını sorun. Hafife alındığını hissediyor mu? İkiniz de evliliğinizi onarmak istiyorsanız, güvenini yeniden kazanmak için çok çalışması gerekecek ve ikiniz de ihtiyacınız olan değişiklikler konusunda dürüst olmalısınız. Verdiği cevapları dikkatle dinleyin, çünkü bunlar sizi neden kaybetmeyi göze aldığına dair ipuçları verecektir."