Ortalık karıştı! Ünlü ilahiyatçı Hülya Avşar'ın çıplak klibine "Azgın bir dişi" dedi! Ünlü isimden olay tepki gecikmedi

Hülya Avşar son klibinde çırçıplak kamera karşısına geçti. Avşar kızının klibine Ahmet Misbah Demircan'ın babası ilahiyatçı Ali Rıza Demircan "Azgın bir dişi" diyerek tepki gösterdi. Bu sözler Deniz Akkaya'yı çıldırttı.

Ortalık karıştı! Ünlü ilahiyatçı Hülya Avşar'ın çıplak klibine "Azgın bir dişi" dedi! Ünlü isimden olay tepki gecikmedi

Her açıklaması ile gündem olan Hülya Avşar son şarkısı Anlatma'ya öyle bir klip çekti ki ülke gündemine oturdu. Çırılçıplak sahne karşısına geçen Avşar kızına  İlahiyatçı Ali Rıza Demircan tepki gösterdi. Demircan, ünlü şarkıcıya "Bir kadın anadan doğma kameralar önünde soyunur, milyonlara ulaşacak şekilde görüntü verirse, o kadınlığın bütün anlamını yitirmiş, azgın bir dişi demektir” dedi. Ünlü manken Deniz Akkaya bu sözler karşısında çıldırdı.

"Destur çek"

Deniz Akkaya ise ilahiyatçının bu sözleriyle çılgına döndü. Ünlü manken paylaşımında "Ülkenin ahlakını sanatçılar üzerinden belirleme çabanız yersiz. Sen bir kadınla ilgili nasıl böyle konuşursun önce bir kendine destur çek" dedi.

Ortalık karıştı! Ünlü ilahiyatçı Hülya Avşar'ın çıplak klibine "Azgın bir dişi" dedi! Ünlü isimden olay tepki gecikmedi - Resim : 2