Oscar tarihine geçen tokatla ilgili Smith’ten şok eden açıklama

Will Smith'in geçtiğimiz yıl Oscar Ödül Töreni'nde gecenin sunucusu ünlü komedyen Chris Rock'a, eşiyle ilgili espriye kızarak attığı tokat Oscar tarihine geçmiş, Smith Akademi tarafından ceza almıştı. Eşi Jada Pinkett-Smith, bir yıl sonra o tokatla ilgili herkesi şaşkınlığa uğratan yeni bir açıklama yaptı.

Oscar tarihine geçen tokatla ilgili Smith’ten şok eden açıklama

55 yaşındaki ABD'li aktör Will Smith, geçtiğimiz sene Akademi Ödülleri’nde sunucu Chris Rock’ın, eşi Jada Pinkett-Smith’e yaptığı şakaya kızmış ve sahneye çıkıp ünlü sonucuyu tokatlamıştı.

Skandal yaratan bu olayın ardından Smith, kamuoyunda ciddi bir baskıya maruz kalarak Akademi'den istifa etmiş ve Oscar törenlerinden uzaklaştırılmıştı. 

Ancak Daily Mail'in You Dergisi'ne verdiği yeni röportajda konuşan 52 yaşındaki Jada Pinkett Smith, tokat davranışının eşini "asla terk etmeyeceğini" anlamasına yardımcı olduğunu söyleyerek şaşkınlık yarattı.

Oscar tarihine geçen tokatla ilgili Smith’ten şok eden açıklama - Resim : 1

"KUTSAL TOKAT"

"O yıl Oscar'lara neredeyse katılamıyordum bile, ancak katıldığıma sevindim. Artık buna 'kutsal tokat' diyorum çünkü sonrasında pek çok olumlu şey geldi" diyerek evliliklerini etkilediğini söyledi.

Daha önce son yedi yıldır ayrı olduklarını açıklayan Pinkett Smith, "Vantilatöre çarptığınız o an gerçekte nerede olduğunuzu gördüğünüz andır. Will'in yanından ayrılıp ayrılamayacağımı anlamaya çalıştığım bunca yıldan sonra, onu asla terk etmeyeceğimi anlamam için o tokattan faydalanmam gerekti. Bu olmasaydı ilişkimizin nerede olacağını kim bilebilir?" dedi.

"ONA VURMASINA İMKAN YOK DİYE DÜŞÜNDÜM"

Ünlü oyuncu, başlangıçta Akademi Ödülleri’ndeki skandal anın "bir skeç" olduğunu düşündüğünü paylaştı.

Pinkett Smith, "Olayı canlı olarak izleyen birçok insan gibi ben de ilk başta bunun gerçek olduğuna inanamadım. Will'in ona vurmasına imkan yok diye düşündüm. Sandalyesine geri döndüğünde bunun bir skeç olmadığını fark ettim. Onun yanında olacağım ama aynı zamanda bunu kendisinin çözmesine de izin vereceğim” diye ekledi. (Sözcü)