Oscarlı yıldıza Filistin'e destek tepkisi

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Susan Sarandon, İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek vermesi nedeniyle tepki görüyor. Hollywood'un Johnny Depp, Harrison Ford, Charlize Theron gibi birçok isme menajerlik yapan ajansı Sarandon ile yollarını ayırdı.

Oscarlı yıldıza Filistin'e destek tepkisi

Oscar ödülü yıldız Susan Sarandon, İsrail şiddetine karşı Filistin'i desteklediği için Hollywood'da boykot ediliyor.

Ünlü oyuncunun geçen hafta New York'ta Filistin'e destek yürüyüşünde yaptığı konuşma sonrası, Hollywood'un ünlü menajerlik ajansı "United Talent Agency" (UTA), 77 yaşındaki yıldızla yollarını ayırdı.

"5 BİNE YAKIN ÇOCUĞUN KATLEDİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"

Sarandon, Filistin'e destek konuşmasında, "Şu anda bu ülkede Yahudi olmaktan korkan ve sıklıkla şiddete maruz kalan, Müslüman olmanın nasıl bir his olduğunu tatmakta olan pek çok insan var” demişti.

Sarandon ayrıca, "Filistin halkının yanında yer almak için Filistinli olmanıza gerek yok. 5 bine yakın çocuğun katledilmesinin kabul edilemez ve savaş suçu olduğunu anlamak için Filistinli olmanıza gerek yok" ifadesini kullanmıştı.

AYRILIK HABERİ DOĞRULANDI

Page Six adlı yayın organı, menajerlik şirketinin pek çok çalışanının Sarandon'ın sözlerinden incindiğini yazarken, bir sözcünün de ajans ile yolların ayrıldığı haberini doğruladığını bildirdi.

Sarandon, UTA ile 2014'ten bu yana çalışıyordu. UTA, Hollywood'un en büyük ve en prestijli menajerlik şirketlerinden biri. Temsil ettiği isimler arasında Johnny Depp, Harrison Ford, Charlize Theron gibi oyuncular var. (NTV)