ÖSYM duyurdu! YKS tercihleri için ön kılavuz yayınlandı! YKS tercihleri ne zaman?

2023 YKS sonuçları açıklandı. Milyonlarca öğrencinin beklediği sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdi tercih tarihlerine çevrildi. Peki, YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS 2023 üniversite tercihleri ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek?

ÖSYM duyurdu! YKS tercihleri için ön kılavuz yayınlandı! YKS tercihleri ne zaman?

Milyonlarca üniversite adayının beklediği 2023 YKS sonuçları açıklandı. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdi tercih tarihlerine çevrildi. Peki, YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı?

 

TERCİHLER İÇİN ÖN KILAVUZ YAYIMLANDI

ÖSYM'den yapılan açıklamada, '2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 20-25 Temmuz 2023 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir" denildi.